RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 06:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,08
12.189
2,399
5,08
5,10
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Inače Hborovi krediti za otoke iznose 1%. Drugi za inves. su 2%. Preko banaka nisu 3%. Sad je vrijeme za preuzimanja i investicije a ne kao 2006.ili 2007. god. Valamar to super radi i nema zime za njih. Još da se sezona uspije rastegnuti a bude sigurno za par godina i to je to. Pravi blue chip za kupit na +10 god. i ne misliti i gledati na cijenu.

Jako dobra dionica, ali dosta losa burza barem trenutno. Sada treba kupiti i ostaviti na neko vrijeme. Ljudi se jos uvijek boje ulagati .

Jako dobra dionica, ali dosta losa burza barem trenutno. Sada treba kupiti i ostaviti na neko vrijeme. Ljudi se jos uvijek boje ulagati .

a tko ljudima može zamjeriti na njihovom strahu. Strah je dar kome ga je Bog dao.
Nakon svih stečaja, predstečaja , delistacija, todexa…
U ovom plićaku ZSE ni nama podlanicama nije lako..
Svako malo, špurtilom i ostima … dobijem po kostima…

Čovjek mora biti dovoljno velik da prizna svoje pogreške, dovoljno pametan da od njih ima koristi i dovoljno jak da ih ispravi.

Jel to netko načuo da je FI loš ili svi bježe izgorit pare u Đuri?

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Jel to netko načuo da je FI loš ili svi bježe izgorit pare u Đuri?

Ha, ha… 🙂
Ja mislim da je ovo drugo: ekipa dobila želju nekome omogućiti laku zaradu pa bacaju pare…

Ovo bi moglo dignuti RIVP za duplo
http://www.glasistre.hr/58b63889-d559-49b4-86dc-c45f2a940a75

dok bloger ne ispari sa RIVP, nema naprijed.

Šta ti je dobar blue chip: koliko god bjesomučno tukli po bidu uvijek iskrsavaju nove tisućice jedna iznad druge.
Pa ne može ni prosipanje vječno trajati.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ono mučenje sa 41, 42 do 45 prije 2 mjeseca je bilo koma.
Ovo je sada pjesma. Logično je da netko tko je kupio po 2 ili 5 kn prodaje.
Sada je ATH 48,59 kn čini mi se neka referenca za nove iskorake.
Najbolja dionica za mene opreznog i dugoročnog.
Dividenda > od 1 kn ove godine ???

Što danas ne valja po 44.75 kn bit će za 3 dana dobro po 47.45

Funky,
ne vjerujem u taj scenario. Što zbog objektivnih što zbog subjektivnih razloga.

Objektivno: a u što drugo u RH da uloži toliko para? Zašto prodati nešto što donosi dividendu I što uvijek može prodati. I k tome ‘to’ i dalje ima trend rasta.
Subjektivno: ako to napravi (rasproda RIVP), čitanost bloga će mu pasti za 99,9%. A mislim da si to ne želi. Ispao bi lažov i manipulator. A ja mislim da nije. Ipak je sada faca. Što zbog pameti, što zbog para. Čak više zbog pameti nego zbog para. Priznali mi to ili ne, faca je.

Funky,
ne vjerujem u taj scenario. Što zbog objektivnih što zbog subjektivnih razloga.

Objektivno: a u što drugo u RH da uloži toliko para? Zašto prodati nešto što donosi dividendu I što uvijek može prodati. I k tome 'to' i dalje ima trend rasta.
Subjektivno: ako to napravi (rasproda RIVP), čitanost bloga će mu pasti za 99,9%. A mislim da si to ne želi. Ispao bi lažov i manipulator. A ja mislim da nije. Ipak je sada faca. Što zbog pameti, što zbog para. Čak više zbog pameti nego zbog para. Priznali mi to ili ne, faca je.
[/quote]
Nije bloger postao bogat zato jer je njegovao dugorocnost ni u jednoj dionici.
on kupi ceka da se digne i onda odlazi dalje u neke nove prilike.
cesto i promasi.
a na tebi je da prepoznas kada on odlazi i jos vise kada je u pravu.
a ulaz i izlaz se placa na tako kod tako velikih iznosa ulaganja i on to dobro zna i sigurno je ukalkulirao 10% gubitka za to.
ne bih zelio dalje jer sama cinjenica da je pobjegao u skrbnicki, koji je zatim ispao iz top 10 daje mi za pravo da ovako pisem.
p.s.
pogledaj DJDJ pa ce ti bit jasno da tamo se vlak dobro zahuktava, i dnevne su promjene velike. ako zelis reskirati ubaci se, prilike za zaradu ima, samo treba bit na valu i paziti da te ne poklope.

New Report

Close