RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 03:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja sam out već par dana.
Smatram da će i dalje rasti
Ali ima boljih prilika

Nabroji par prilika.

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Evo par komada:
Podravka
Ledo
Atlantic grupa
Jamnica
Slavonski zif
Belje
Adris

Ni jedna od njih nije bolja prilika od RIVP !

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Ja sam out već par dana.
Smatram da će i dalje rasti
Ali ima boljih prilika

… samo ne smijes rec’, zar ne?

jos malo pa ce i rezultati za 3Q sto se samih turista tice najeftiniji po meni
Slrs nemam ga-fali transparentnost
Lrhc jeftin pogotovo na 1515 na koliko trenutno stoji bid-imam ga pa cak je i Pbz mirovnski unutra
Plag i Lrh su tu negdje s time da Lrh ima vecu polugu manje je duzan
Ilirija jos ulazi u moj krug jeftininijih s time da promatram parametar Ev/ebidta
ostali su mi preskupi

Evo par komada:
Podravka
Ledo
Atlantic grupa
Jamnica
Slavonski zif
Belje
Adris

Eventualno Adris da nije nešto novčića posudio gazdi:-D

Ni jedna od njih nije bolja prilika od RIVP !

Evo i ostali kolege ti podu da je rivp najskuplji turist, ako već ciljas tu bransu imas puno povoljnijih turista.

Jel itko ovdje stavio neke pokazatelje koji ukljucuju i brojke Q3 te na temelju toga zaključio da je baš RIVP uvjerljivo najskuplji “turist”? Za koliko je to skuplji?

Znadete li uopće koliki će biti približni prihodi samo u Q3? EBITDA?

Koji turist je ove godine izgradio nešto slično kao Valamar u Rapcu? Koji turist po prvi puta konsolidira nešto slično kao Valamar Imperijal Rab?

P.S. Ne kažem da je jeftin! Tražim argumente da je preskup!!

Evo par komada:
Podravka
Ledo
Atlantic grupa
Jamnica
Slavonski zif
Belje
Adris

Eventualno Adris da nije nešto novčića posudio gazdi:-D
[/quote
Adris i sada je jeftina bezobzira na posudbu. RIVP je po meni zvijezda burze.

Ibro ponekad ljudi od velikog stabla koje im zaklanja pogled ne vide šumu. Da ne bi nakon objave 3. kv. bio najjeftiniji. Procjena Uni creditove članice prije godinu ili godinu i pol je bila 48 kn i nešto. Svake godine plodonosnije berbe. Cijene u Valamarovim objektima rastu kontinuirano.

Jel itko ovdje stavio neke pokazatelje koji ukljucuju i brojke Q3 te na temelju toga zaključio da je baš RIVP uvjerljivo najskuplji "turist"? Za koliko je to skuplji?

Znadete li uopće koliki će biti približni prihodi samo u Q3? EBITDA?

Koji turist je ove godine izgradio nešto slično kao Valamar u Rapcu? Koji turist po prvi puta konsolidira nešto slično kao Valamar Imperijal Rab?

P.S. Ne kažem da je jeftin! Tražim argumente da je preskup!!

Rivp je jedan od najskupljih. To kaze ev/ ebitda i to kaze neto dug/ ebitda. Lako je provjeriti na mojedionice

Uzmite npr rivp – maistra – plag -a rnt. Sve iznad 12 ebitda i iiznad 3 neto duga je skupo. Ne kazem da je precijenjeno jer onda bi i mercedes i porshe bili loša kupnja jer eto puno koštaju. Rivp ima veličinu i ima likvidnost i ima izvjesnog bloger i to je to.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Valamar posluje mudro i stvara vrijednost kompaniji i nama dioničarima kao i redovne isplate dividende koje su iz godine u godinu veće…uglavnom ovo bi bila miljenica od Warren Buffetta ukoliko pogledate fundamentalnu analizu sve ostalo je nebitno. Uostalom sve će karte biti na stolu prilikom preuzimanja kompanije a tada će već biti kasno jer “Poslije .ebanja nema .ajanja” :-))

New Report

Close