Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,08 | 12.189 | 2,399 | 5,08 | 5,10 | 0,00% |
42,25?
[/quote]
Cijenjeni kolega discover, nisam pitao za želje! 🙂
[/quote]
Sve 5, samo nesto mi ne stima…
gledam tako danas cash, gledam rivp, gledam cash, pa opet rivp…
rivp ode, cash stoji…
rivp se malo vrati, cash ni makac
neka meni moga casha, treba sutra dat za burek
Mislim da mi treba priznati pogodak danas bilo je 45.15 prognoza 45.25. Tih 10 lipa se priznaje
Treba samo gledati odnos bid i ask naloga i ništa više.
Galama oko turista se skroz stišala i ovo je sasvim normalno.
Hvale vrijedna akcija …
http://www.glasistre.hr/51eae63b-1002-4e5f-b8d1-fa8d89343abe
1. Discover, nadam se da vam nije pukao maržin (isprike ako sam fulao pišem po sjećanju).
2. Prema mojem viđenju zaključak o gubitku likvidnosti je potpuno proizvoljan ili još bolje rečeno ishitren.
Obrazloženje br. 2: RIVP je među najlikvidnijim dionica i tako će ostati. Ovaj srbnički je istovario više od 100.000,00 dionica Alo ! što je prouzročilo pad cijene sa 48,60 kn na 42 i nešto. Sada je cijena 45 kn i svi čekaju daljnji iskrcaj kojeg nema…prema tome sami zaključite što će biti sa cijenom dionice. Briga oko likvidnosti ovdje je kao da se brinite da će u pustinji nestati pijesak. Čekamo daljnji razvoj Businessa i rezultate.
Nije zanemarivo niti to što je stiglo lijepo vrijeme. To je važno za Valamar barem do 15.10; mnogi gosti
nakon dobra 3 tjedna lošeg vremena iskoristit će to uključujući i samog Barikb-a. Naravno u Valamarovom
objektu.
Ovi baš pa zapeli izaći.
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=RIVP-R-A
Čim čim prije izađu, tim tim bolje za dionicu, jer svakim velikim
prometom dionice dolaze u čvršće ruke i neće se vraćati na burzu
po ovim ili sličnim cijenama.
Sve je receno ovdje..
Nakon izlaska dva velika dionicara Bakica i Bilbije sto je i logicno.kada se zna.da.im je ulaz bio na 1-2 kune….te knjigovodstvenu koja je skoro 2 puta visa nego trenutna cijena
…neznam koliko svi vi ocekujete prinosa ovdje…..jer i uz zaradu po dionici i dividendu ovo je trenutno realno napucana dionica…
Sve je receno ovdje..
Nakon izlaska dva velika dionicara Bakica i Bilbije sto je i logicno.kada se zna.da.im je ulaz bio na 1-2 kune….te knjigovodstvenu koja je skoro 2 puta visa nego trenutna cijena
…neznam koliko svi vi ocekujete prinosa ovdje…..jer i uz zaradu po dionici i dividendu ovo je trenutno realno napucana dionica…
[/quote]
Totalna glupost. Prvo Bakić i Bilbija su još unutra. Vjerojatno je NB kratio poziciju kako bi ušao u DDJH. Mislim da je sa oko 18 milja ušao tamo.
Što se tiče knjig.vrijedn. tj book value ovo ti nema smisla jer je veći dio imovine Valamara amortiziran. Tek revalorizacijom imovine vidio bi se pravi P/B koji bi po meni bio oko 1. Ali pazi i da je 2 bitno je koliko taj imovina generira prihode a genirira ih sve više:-)
Što se ti pak tiče da je cijena napuhana očito niš ne znaš i ne pratiš analize. Prije 10 mjeseci je Zaba izbacila procjenu na 48,20 kn. E sad ova sezona je bila kud i kamo bolja i sljedeća procjena koja bude izašla ići će debelo preko 50 kn pa eto ti slobodno prodaj ako misliš da je skupo 😀