Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,10 | 15.759 | 3,090 | 5,10 | 5,12 | 0,39% |
Dokupio sam jučer zato što mi je cijena bila prihvatljiva, isto tako
procjenjujem da su trenutni financijski pokazatelji i parametri praktički
zastarjeli i očekujem ažuriranje sa 3. kvartalom 2017.
Menadžment kompanije ima moje ulagačko povjerenje.
Odlučni čimbenik za kupnju je bio što je dionica padala 10. dan zaredom
i to relativno oštro. Osim toga uočio sam i visoku likvidnost (kupnja po asku uglavnom)
i po cijenama 47 ili 48 kn tako da sam jučerašnju cijenu smatrao prihvatljivim rizikom,
slično kao što se Pevec tržio na velikim prometima po 280 kn, a trenutno je puno niže.
Meni se čini da su veliki i spuštali i sada opet kupuju… 10.000 dionica gore-dole kao od šale
nije to gotovo, PBZ skrbnički izgleda da ima još oko 800.000 komada za iskrcati, zato bez žurbe s kupnjom
Bome ga dobro iskrcava taj skrbnički.
Da li netko vidi dal je taj skrbički izvan top 10 postajao i prije nego li je gospon izašao početkom 9. mj. iz top 10
Ne vidim razloga da cijena ne dosegne oko 45 kn danas
Taj PBZ skrbnicki postoji odavno i nije prvi put niti da kupuje niti prodaje. Ne znam zasto se opterecujete sa racunom koji raspolaze s 0.5% dionica.
NB je erste skrbnicki
Jutros po 43,25 10.000 komada
Sad po 44,25 10.000 komada
Sutra!!!??
Korekcija je bila prilika za jeftin ulazak(mislim za trejdere, ne i za nas investitore) oscilatori dobrano ohlađeni, kako je nenadano došla tako će i novi ath biti zdraviji i slađi….deja vu… ☺️
Jutros po 43,25 10.000 komada
Sad po 44,25 10.000 komada
Sutra!!!??
42,25?
45,25 !
Kontam s povratkom na 45-47 te oscilacijama u tom rejonu.
To je otprilike u suglasju s ocekivanim rezultatima sezone.
Za dalje ce trebati novi poticaji, kao i za cijeli market: rejting, gdp, investicije, todex nagodba, protek vremena…