RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 11:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,13
230.176
44,834
5,14
5,16
1,57%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

ja iz toga što vidim ne mogu zaključiti da su mogući znatniji pomaci cijene, pa zato pitam.
naravno da su mogući znatniji pomaci, i gore i dolje, kao i kod svih dionica, ali ja to iz samog pogleda na bid ne vidim.

Koliko vi vidite, vidim i ja. nema tu čarobnjaka koji isivaju iz malog prsta i kristalne kugle dogadaje buduceg vremena mada ima nekih koji tako tvrde.

Općenito uzevši, kad u padajućem trendu počne skidanje sa aska to znači da su kupci odlučili da im je cijena dobra. to uvijek još uvijek nije slučaj, jako malo se trzi po asku. barem ja to tako viim mada tehnička analiza za mene je knjiga sa sedam pečata – niti razumijem niti vjerujem u to.
[/quote]

pitanje sam uputila forumašu @Barikb, jer je on napisao da nešto vidi. Pa sam samo pitala što vidi i kako, da malo pojasni? Ali ako ste vi ista osoba, sve 5…
[/quote]nisam ja barik, ja sam investimit 🙂

Barik je zacijelo htio reči da prepoznaje neki obrazac, nki obrasci u trgovanju dosita postoje, ali to je za profije u brokeraima i u mirovinskim fondovima. Činjenica jest da nakon rasta uvijek nastupa kapitalizacija, pa onda nakon pada bi trebala nastupiti i stabilizacija, ali t adv atrentka iole preciznije pogoditi je prava umjetnost.

Crobex oada evo već 10ti dan zaredom to se nije dogodilo tko zna otkad, dakle ovo su izvanredne okolnosti pa onda vrijede i izvanredni obrasci – ako i jest nisko, uvijek može niže i ovdje i bilo gdje drugdje.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

Ne kupuje vlho vise nista jer su im zatvorili drzavnu pipu u hboru s, kojom su sve zadnjih godina radili sirenja i organska i akvizicije. Hup se ne prodaje vec leko prodaje miskovicu neki od hotela u zg,vjerojatno sheraton.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Ne kupuje vlho vise nista jer su im zatvorili drzavnu pipu u hboru s, kojom su sve zadnjih godina radili sirenja i organska i akvizicije. Hup se ne prodaje vec leko prodaje miskovicu neki od hotela u zg,vjerojatno sheraton.

Miskovic je kao razmatrao esplanadu al to je tesko ostvarivo. A sheraton sam ne ide u prodaju.

Izgleda da je došlo vrijeme za preslagivanje i korekciju.

Sheraton je vlasnistvu ine i hupa,i ide itekako u prodaju. Leko ima 80godina,sin mu je odvjetnik i ne zanima ga hotelijerstvo tako da ce do prodaje doci. Samo mora namiriti silent partnere i svi zadovoljni.

Some people get rich studying artificial intelligence. Me, I make money studying natural stupidity

Nemoguce da se Sheraton sam prodaje, u prodaju ce ici svi hoteli HUPZa skupa.

A sto se tice RIVPa, nema zime ova korekcija je prilika za dokup prije ponovnog vracanja up trenda nakon rasciscavanja situacije oko DDJH, a najkasnije objavom FI Q3.

Nemoguce da se Sheraton sam prodaje, u prodaju ce ici svi hoteli HUPZa skupa.

A sto se tice RIVPa, nema zime ova korekcija je prilika za dokup prije ponovnog vracanja up trenda nakon rasciscavanja situacije oko DDJH, a najkasnije objavom FI Q3.

Vi kao jedan od prvaka dionicarstva i vrsni poznavatelj turistickog sektora mozete li reci koliko ocekujete q3 dobit valamara?

ispravak netočnog navoda, hotel sheraton je u vlasnistvu hupa 51% i drzave(tvrtka HBI ima 49% i bila je u vlasništvu Ine ali se ina nešto nagodila za DAB-om drzavom i sad je DAB vlasnik i 2006 g. su trazili 200 milijuna kuna za udjel.

mozda je ova cijela priča u novine izasla sada jer netko pregovara sa dab-om da otkupi udjel,vjerojatno Mišković.

https://lider.media/arhiva/7156/

ispravak netočnog navoda, hotel sheraton je u vlasnistvu hupa 51% i drzave(tvrtka HBI ima 49% i bila je u vlasništvu Ine ali se ina nešto nagodila za DAB-om drzavom i sad je DAB vlasnik i 2006 g. su trazili 200 milijuna kuna za udjel.

mozda je ova cijela priča u novine izasla sada jer netko pregovara sa dab-om da otkupi udjel,vjerojatno Mišković.

https://lider.media/arhiva/7156/

HBI ne postoji od 2011., tj. Sheraton je 100% u vlasništvu HUPZ

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

izgleda da je napokon utihla topovska paljba..nebih rekao da se radilo o vrhu, nego o nekome tko je odlucio unovciti uspon..a sada ćemo vidjeti da li mali može dići ono što veliki sruši..

Na 47 i 48 kn prije 10 dana nisu podigli mali nego su sjevali paketi
od 10 ili 20 tisuća komada dionica. To je bio neki jači i veći kupac ili više njih.

Meni se čini da su veliki i spuštali i sada opet kupuju… 10.000 dionica gore-dole kao od šale

New Report

Close