Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,25 | 77.060 | 14,678 | 5,24 | 5,26 | 1,15% |
Slažem se, volatilnost dionice sve 5.
Što je jeftinija to mi postaje zanimljivija za eventualno dokupljivanje
koje nisam planirao.
Komiža je vrlo lijepo mirno mjesto. Otok ima veliki potencijal.
Sjećam se plaže Stinive i jedne male fkk blizu same Komiže.
Komiža mi je draža i ljepša od Visa. Cijeli otok je fenomenalan istovremeno
i pitom i divlji kao da si na kraju svijeta.
Računaju na Valamar?
Ovaj vodeći mirovinac po ulaganju u dionice želi pod svoje staviti oba dužnika što će omogućiti uvezivanje u jednu snažnu okosnicu za predstojeću fazu razvoja destinacijskog menadžmenta, uz pomoć hotelskih perjanica, primjerice nagađa se o Valamaru s kojim i nastupaju zajednički u preuzimanju hvarskog hotelijera koji je također u stečaju
Slažem se, volatilnost dionice sve 5.
Što je jeftinija to mi postaje zanimljivija za eventualno dokupljivanje
koje nisam planirao.
Tocno.
Ali da se malo nasalimo: imaju li oni koju Agrokomerc mjenicu tamo negdje u registratoru?:-):-)
Cijena pada kao da imaju.
Prijava, odjava…
Može se vidjeti što se trenutno događa u destinaciji, rezervirati stol, zamijeniti obrok s nečim od ponuđenih, otići na bike turu i izlet…
Već vidim da će dodati hrpu stvari ovdje.
Izvrsno. Veža angažiranost gostiju, veća potrošnja itd.
Još nije sve povezano s aplikacijom, ali vidi se koliko ulažu u destination management. Ovo će izvanpansionsku potrošnju povećati značajno.
Zašto na link kako je Poreč ove godine 3 tjedna ranije imao 3 milijuna
noćenja idu prstom dolje ?
Za Valamar je puno bitniji Tar (poluotok Lanterena) od samog Poreča, jer Lanterna je rudnik love … a tamo situacija stoji ovako (podaci su za TZ Tar-Vabriga, ali mislim da tamo Lanterna čini 70% kapaciteta u toj opčini): do 31.08.2017 ostvareno je cca 1.600.000 nočenja što je povećanje od 12% u odnosu na 2016 godinu (dolasci cca 200.000 odnosno 10% više nego u 2016 godini) … podatke za cijelu Istru imate u prilogu …
Do sad su turisti vrlo malo plaćali rentu za zemljište na kojima su kampovi a sad Marić sudac sprema trapolu kojom će nastojati isisati ono malo dobiti.
Hebi ga,konj koji vuče se najviše tuče
Za Valamar je puno bitniji Tar (poluotok Lanterena) od samog Poreča, jer Lanterna je rudnik love … a tamo situacija stoji ovako (podaci su za TZ Tar-Vabriga, ali mislim da tamo Lanterna čini 70% kapaciteta u toj opčini): do 31.08.2017 ostvareno je cca 1.600.000 nočenja što je povećanje od 12% u odnosu na 2016 godinu (dolasci cca 200.000 odnosno 10% više nego u 2016 godini) … podatke za cijelu Istru imate u prilogu …
Ne bih rekao.
U Poreču ima skoro 2000 soba, dobro zarađuju, a pogotovo Isabella.
Lanterna je isto odlična, ali ni blizu gradu jer se radi o dominantno o kampovima.
To bi se moglo promijeniti kada bi se apartmani uredili na razinu npr. Amarina, tj.njih 760. Sada sa 2* nisu neka sreća.
I Lanterna i Sv. Nikola su čudo. Osim ogromnog kampa i glampinga na
poluotoku su stotine mobilnih kućica. Za mene kao gosta je mobilna kućica zakon.
https://www.camping-adriatic.com/hr/lanterna-kamp-porec/mobilne-kucice
@Barkib
Ako smijem znati koji ti je prosjek ulaska?, vidim da svaki dan proživljavaš svaku stvar sa RIVP, što je pozitivno.
Ne smiješ znati. Ide pod poslovnu tajnu.
Naravno razne su cijene.