RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:11
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,21
247.181
47,426
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

RIVP se trguje sa EV/EBITDA na 15 što će se promijeniti nakon q3 rezultata, no treba napomenuti kako postoji nekoliko turista naših koji se u ovom trenutku trguju sa EV/EBITDA na 10. Nekako mi se čini da je to neodrživo, a prije bih se kladio da će ovi potonji potegnuti, nego da će RIVP posustati.

Ima, a bit će i još jeftiniji nakon Q3. Kod njih bi većinski i uprava trebali malo poraditi na imageu prema investitorima pa možda i krenu prema Rivp-u.

Neka sada gledaju kako se može zaraditi porastom cijene dionice više nego skupljanjem istih.

Balonen pak moram napuhen da bi se mogel ispuhen, love ima ko blata, kamate niske, krediti jeftiniji, idealno za pumping…

No pain no Game

Deca idemo na fiftača

No pain no Game

Svojevremeno sam gleduckao korf na 45, cinilo mi se extra skupo s obzirom na risk/award..nisam kupio tad ali malo kasnije jesam, ne zato sto sam mislio da he to sad transparentnije i bolje, nego sam bio spreman vise riskirat… Sad opet gledam rivp na 45… I mislim si pa ovo postaje skupo, precjenjeno…na ev/ebitda 15, al onda ukljucim i ostale pokazatelje jednostavne gore navedene i konkluziram da sam spreman ostat tu. Iako smo malo sad vec i precjenjeni, no u toj poziciji se i beru extraprofiti…kad trziste spusti roletnu i kocnice otkazu, a snovi postanu vlazni…pa Valamar postane…ikona..bog, otac , majka i zgodna susjeda ❤

No pain no Game

Privremeno smo se splafonirali ❤

No pain no Game

Privremeno smo se splafonirali ❤

Kakava je to dionica koja nakon 10 % rasta sprema se na hlađenje…. 🙂

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

A cuj, probija plafone. A prostora za rast ima. Poslovanje napreduje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://www.seebiz.eu/u-istri-u-kolovozu-vise-turistickih-dolazaka-i-nocenja/ar-162015/
a jen bot tega je finija i poli nas u valamaru …

U knjizi dioničara je naveden mali dioničar Z. O. sa Paga ima čak oko 160.000 dionica
koje je pratio sam kupovao u velikim količinama još prošle godine. Doista zavidna količina i sjajno ulaganje.

Nebi me čudilo mnogi apartmanaši, restorateri i mali hotelijeri koji žive od turizma ulože ovdje
u Valamar RIVP.

U knjizi dioničara je naveden mali dioničar Z. O. sa Paga ima čak oko 160.000 dionica
koje je pratio sam kupovao u velikim količinama još prošle godine. Doista zavidna količina i sjajno ulaganje.

Nebi me čudilo mnogi apartmanaši, restorateri i mali hotelijeri koji žive od turizma ulože ovdje
u Valamar RIVP.

To je odlično….sve u turizam

U rastući turizam sa vrhunskim menadžmentom plus osiguran najskupljim nekretninama na obali Jadranskoga mora. Kada se sjetim otočića Sv. Nikola Poreča Raba Dubrovnika Krka jasno mi je da to vrijedi. Podupirem kampove 4, 5 zvj mobilne kućice i elitni smještaj 4 i 5 zvj plus resorte.

Zaboravio sam. Uskoro ulažemo u hotele na Hvaru uz samo more.

New Report

Close