Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,25 | 77.060 | 14,678 | 5,24 | 5,26 | 1,15% |
Ovdje nešto ne valja.
Pa jel znate vi kolki je MCAP? 5 milijardi i 100 milijuna eura. Mora to dolje!!!
🙂
A gdje je onaj što je prodao na all-time high na 44.48. Sad je dugoročni vani ili?
P.S.
Ne kažem da neće sutra na 40, ali liječi me vadit mast trolovima.
MCAP je cca 5.7B HRK.
Ovdje nešto ne valja.
Pa jel znate vi kolki je MCAP? 5 milijardi i 100 milijuna eura. Mora to dolje!!!
🙂
A gdje je onaj što je prodao na all-time high na 44.48. Sad je dugoročni vani ili?
P.S.
Neće dolje jer je puno ljudi za radilo i vole i dalje zarađivati.
Osim toga širenja su tu kao i rast prihoda i volumena gos
Ulažemo, razvijamo se turistički ( ne samo Valamar, ali Valamar najviše).
Rado cemo ugostiti Njemce i Njemice širom Jadrana cijele godine.
Nismo više jeftini, ali su cijene trenutno niže nego što će biti idućih godina.
Prostora za rast cijena ima, ali mora se paziti na kvalitetu i sadržaje.
Menadžeri Valamara to rade odlično.
Ovdje nešto ne valja.
🙂
P.S.
MCAP je cca 5.7B HRK.
[/quote]
Nije, nego 5 milijardi kuna i 100 milijuna eura 🙂
Opet cu ponoviti tezu da ce se hrvatski mirovinci ukljuciti kad vide vecu cijenu. Nadajmo se vec ove jeseni jer stvarno bih htio da kupe ranije. Sto prije kupe moja ce mirovina biti veca.
P.S.
Jucer je u emisiji turizam.hr na HRT-u bila odlicna reportaza o turizmu, Valamaru i ZSE. Gazicka se sva rascvjetala. Uglavnom krasan poziv novim ulagacima.
Opet cu ponoviti tezu da ce se hrvatski mirovinci ukljuciti kad vide vecu cijenu. Nadajmo se vec ove jeseni jer stvarno bih htio da kupe ranije. Sto prije kupe moja ce mirovina biti veca.
P.S.
Jucer je u emisiji turizam.hr na HRT-u bila odlicna reportaza o turizmu, Valamaru i ZSE. Gazicka se sva rascvjetala. Uglavnom krasan poziv novim ulagacima.
može li nešto konkretnije
pa što ima bolje od ovog da Valamr ima i prste u revitalizaciji Visa. Tamo sam bio,otok je bolestan, zadnji bastion turizma koji nije toliko masovan ko u ostatku HR jer je udaljeniji od obale i jako interestantan jahtašima.
P.S.
može li nešto konkretnije
[/quote]
Ima ovdje za pogledati: https://hrti.hrt.hr/video/show/3797441/turizamhrt-25-kolovoza-2017
Da li ovo prodavači puštaju da naraste?
Sad kad je cijena porasla više nema aska, ali mislim da je pitanje vremena kad će raspaliti po bidu.
Ova dionica je divota, svijet za sebe. Čitam po forumu, ekipa zapela u Todexu prosipa crnilo, zaziva smak svijeta. Ovdje bez nervoze, gledaš rast i znaš da će za pola godine cijena biti viša nego je danas. Ovo je jedna od rijetkih sigurnih luka na ZSE.
Krajem rujna na otočiću Sv. Nikola vile 4/5* za dvoje + dvoje djece po 90 eura.
na http://www.valamar.hr