RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 10.01.2025. u 11:17
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,22
104.102
19,939
5,20
5,24
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nema ciste papire ili nisu imali ciste papire?

prosli natjecaj je propao zbog problema s papirima.
e sada da li su u medjuvremenu nesto naprvili ne znam.
i to je glavni razlog sto to nije jos na ponudi.
sa cijenom od cca 300 kn veliki je to rizik s obzirom na sve receno.

Nakon završenog dokapa đurice idemo na novi ATH i to supersoničnom brzinom. :-)))

Kukurin invtervju

Prihvaćena je ponuda Valamar Riviere i PBZ Croatia osiguranja za Helios Faros. Što slijedi?
Naša ponuda je jednoglasno prihvaćena od strane vjerovnika. Vjerujem da ćemo u narednih nekoliko mjeseci okončati proces akvizicije.

Kakvi su investicijski planovi za Rab i o čemu ovisi njihova realizacija?
Rab ima veliki potencijal rasta s obzirom da se u veći dio portfelja Imperiala nije ulagalo. Trenutno radimo na trogodišnjem strateškom razvojnom planu koji ćemo do kraja godine uskladiti s dioničarima i lokalnom zajednicom. Rab ima povijesnu i turističku vrijednost kao destinacija, a Imperial vrijedne djelatnike. Ne sumnjam da će sada kada imaju adekvatnu vlasničku i upravljačku strukturu napraviti značajan razvojni iskorak.

Hvalimo se rekordnom turističkom godinom po broju noćenja, zatrpanim cestama i turističkim središtima, a da nitko ne sagledava gospodarske efekte od tih gostiju koji su daleko ispod naših želja i očekivanja.

S druge strane, ulaganja u nove turističke projekte još uvijek nemaju dovoljnu isplativost pa samim tim niti nema puno takvih projekata u Hrvatskoj. Upravo zato u sektoru vjerujemo da bi konkurentni ekonomski okvir poslovanja, kao što je npr. usklađenje stope PDV-a sa onom na Mediteranu koja je 10%, na dugi rok moglo značajno povećati ulaganja u smještajne objekte više kvalitete i kadrove.

Zgodan intervju.
Drago mi je da se šire, samo da ne plate to sve skupa preskupo.

Zgodan intervju.

Da sam na mjestu Maistre zabrinuo bih se. Oni ulažu 400.000 € po sobi za 200 soba 5*. Mi ćemo dobiti 250 soba 5* za 100.000€ soba. To je ok.

neznam koliko ste vidjeli ali imaju povecanje radnika za 150%

sa 2200 radnika na 5 035…..

VIV magazin kolovoz

Zgodan intervju.

Da sam na mjestu Maistre zabrinuo bih se. Oni ulažu 400.000 € po sobi za 200 soba 5*. Mi ćemo dobiti 250 soba 5* za 100.000€ soba. To je ok.
[/quote]
To be fino. Jako fino

Zgodan intervju.

[/quote]

Od koga će te dobiti 5* po 100 000 a da zidovi nisu žuti popišani?

Da ne prodaje dioničar IB koji traži nove rizike i izazove na burzi cijena bi nila drugačija. Upravo su ovih dana porasle plava laguna i hupz dok rivp kao uvjerljivo turistički broj 1. i dalje stoji

Promjena cijene na godisnjoj razini:

Rivp sa 26,75 kn na 43,90 kn
Plag sa 4.600,00 na 7.000,00

Prinos od preko 50% u godinu dana meni ne izgleda bas kao stajanje no dobro.

http://www.glasistre.hr/0234c5e8-62b2-4f82-b3de-5a00dddf49b9
A nešto od te brojke je zalutalo i u Valamar …

New Report

Close