RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 15:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
77.060
14,678
5,24
5,26
1,15%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ma fantastično. Stvarno fantastično.
On kupuje forumaši prodaju.
Briljantno.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Briljantno.

što se vi toliko čudite, ova dionica nema više potencijal koji je imala, a pojavljuju se neke nove turističke na obzoru, evo meni se ukazuje jedna i ovih dana ću je sigurno kupovati, za PU je logično da najviše vjeruje u svoju tvrtku i svoj rad, neka njega u svom, što mislite da su objavili da je kupio Maistru za 1mil.kn odmah sutra otkaz

Pinia Suites

Lijepo lijepo još 5 zvj. u traženom Poreču. Ovo će ići puno više i izvan špice.
Ova kompanija se razvija stalno i ciljano

Briljantno.

što se vi toliko čudite, ova dionica nema više potencijal koji je imala, a pojavljuju se neke nove turističke na obzoru, evo meni se ukazuje jedna i ovih dana ću je sigurno kupovati, za PU je logično da najviše vjeruje u svoju tvrtku i svoj rad, neka njega u svom, što mislite da su objavili da je kupio Maistru za 1mil.kn odmah sutra otkaz
[/quote]

Ali i dalnje ima potencijal. Kužiš.
Svake gdoine će dobit i prihod rasti. TO je neminovno dok kriza ne zakuca na vrata.

Štekao je zadnjih 100 godina i previše.
Polako se diže zadnjih 10 godina

Briljantno.

[/quote]

Ali i dalnje ima potencijal. Kužiš.
Svake gdoine će dobit i prihod rasti. TO je neminovno dok kriza ne zakuca na vrata.
[/quote]
nisam ja ništa rekao da to neće biti tako, govorim o budućem potencijalu nekih drugih dionica, a među njima i turista, nadam se da će neke od njih zapeti za oko Valamaru, kao nekoć Imperijal, to govorim, naravno da vam želim dobru i trajnu zaradu

HMST kupljeno sve po 300 kn. Zanima me da li će Valamar dati ponudu. Već su dioničari tamo i lokacija je iznad svih lokacija u HR. Nevjerojatan sinergijski učinak može biti. Nadam se da će kupiti.
Na potezu je ministar Goran Marić sa objavom za prvu ruku natječaja. Njegovo ministarstvo je ispod plana…tako da…

http://www.glasistre.hr/a8ad7ce3-2fed-475e-9ecc-15ba9b2dd9fe

HMST kupljeno sve po 300 kn. Zanima me da li će Valamar dati ponudu. Već su dioničari tamo i lokacija je iznad svih lokacija u HR. Nevjerojatan sinergijski učinak može biti. Nadam se da će kupiti.
Na potezu je ministar Goran Marić sa objavom za prvu ruku natječaja. Njegovo ministarstvo je ispod plana…tako da…

HSMT nema ciste papire i problem je oko vlasnistva. to je kao da kupujes stan sa teretom.

HSMT nema ciste papire i problem je oko vlasnistva. to je kao da kupujes stan sa teretom.
[/quote]

Kad dodje trenutak niti to nece imati prevelike veze. Ta hipoteke vrijede neke novce.
Ako biznis vrijedi vise onda se to pregrmi, plati i bok. I ti sto imaju hipoteke mogu jedino na sudu dobiti neku pravicnu naknadu jer na silu ne mogu nista. Niti odnijeti zemljiste niti uci u posjed. Nista. Tako da je razuman dogovor izvjestan, a ako ga ne bude nikom nista. Mogu samo popusiti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nema ciste papire ili nisu imali ciste papire?

New Report

Close