RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 06:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Izvješće za Q2 će imati u đuture 20% veće prihode nego prošle godine, i to zbog:
– Uskrsa,
– većeg broja noćenja,
– većih cijena.
Za dobit ćemo vidjeti.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

vidim dug je povećan 30%
http://zse.hr/UserDocsImages/financ/RIVP-fin2017-2Q-NotREV-N-HR.pdf

Prihodi su narasli 25-30%, a dobit ista.
A ove godine nije bilo jednokratnih stavki.
Bomba!!!!!!

Odličan temelj za Q3.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Očekujem ono što sam napisao, ako tržište bude mislio da je izvješće razočaralo i cijena padne na meni prihvatljivu razinu, nadokupit ću.

Kinderhotel

po meni će biti prilike, ovo se kvari, nisam još sve proučio, ali nešto su dugovi poveliki, do kraja dana ništa neću zaključivati, ali sutra …….ako bude loše, izlaz

eto Grga je primjetio najvažniju stvar 😉
sad će svi po prodaji da naš Grga može kupiti po 39,xx kuna
joooooj svaaaašta!

pa bili bi ludi da ne koriste taj jeftini kapital u vremenu povijesno nižih kamatnjaka, sredstva HBOR-a i sl.

Dojam je da su postali malo preveliki za sezonsko zatvaranje hotela, pa sada lakše skupljaju gubitke dok nije sezona…

Dugovi isto tako malo prebrzo rastu…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Dojam je da su postali malo preveliki za sezonsko zatvaranje hotela, pa sada lakše skupljaju gubitke dok nije sezona…

Dugovi isto tako malo prebrzo rastu…

Dugovi su prouzrokovani investicijama, i to je jasno.
Slažem se da su postali preveliki za sezonsko zatvaranje hotela.
No, sezona se definitivno rapidno iz godine u godinu produžava, te sve više hotela radi cijele godine.

Nema jednokratnih stavki poreza i prodaje dionica.
Izvješće se strahovito. Čekajte tek da vidite Q3.

U trećem kvartalu treba računati čak sa 600mil dobiti i u četvrtom oko 150m minusa. Znači za godinu oko 400mil dobiti. To je sve u redu tako smo nekako i očekivali, ne?

Toliko veci prihodi bez mercedesa. Zbilja sjajno

na ovoliki porast prihoda očekivao sam bar malo veću dobit

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Ne znam šta ste ljudi očekivali pa da Vam je ovo izvješče toliko katastrofalno ? Dobit 200 mil. kn ? Pogledajte rast prihoda i rast broja noćenja … za sve ostalo, tu je Q3, to se u turističkoj branši odavno zna …

New Report

Close