RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 06:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Aha, sad mozemo pretpostaviti što on ocekuje od fi. 🙂

Dionicar sam rivp, mislim da necu skracivati iako bi se vjerojatno mogla usicariti koja kn.

Ima li koji suvisli razlog da FI bude loše? Možda lošije od očekivanog, ali loše ne,

Fondeki ce prije ili kasnije uci ovdje. Mozda tek za koju godinu kad prihodi budu 3 mlrd, cijena 80 kn i sl. Ali hoce. I tada cu ja biti na asku. Ne prije. Drugi neka krate i optimiziraju, trejdaju… Kako im srcu drago.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Upravo tako… sjedi, 5

http://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/brojke-iznenadile-i-najvece-optimiste-hrvatski-turizam-biljezi-svemirske-rekorde-gosti-stizu-sa-svih-strana-svijeta-a-ovo-su-im-omiljeni-gradovi/6395480/

Upravo je u tijeku svemirsko ubijanje.
Sad sam stigao s Murtera i mogu reci da nikad nije bilo toliko ljudi koji bauljaju okolo i trose novce. A Murter je zemlja nedodjija u odnosu na lokacije na kojima ova firma mlati pare. 50 kn pada najesen. Jedem cipelu ako ne bude tako.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ja ti dam svoju broj 47 (nadajući se da neće trebati)

Jesen će biti vruća na burzi….sve vrvi u pozitivnim tonovima jedino ZSE koja bi trebala biti predvodnica nacionalne ekonomije te nekoliko mjeseci unaprijed oslikavati trendove ne mrda niti pedalj. Računajući da je ljetna uspavanka na djelu živo me zanima hoće li se ponoviti scenarij od početka godine…U tom slučaju moglo bi se desiti na pojedinim dionicama pa čak i ovdje da cijena dionice potegne i više od očekivanja iako smatram da će fin. rezultati ove godine opravdati cijenu od 50kn.

http://www.seebiz.eu/i-cetvrtog-srpanjskog-vikenda-hac-u-i-arz-u-rasli-prihodi-od-cestarina/ar-159955/

Eto. Još jedna potvrda kakvi će biti rezultati firme plus GDP-a za ovu godinu.

Vrag odnija prišu kad će izvješće. Bit će ovaj misec.

A ne znam što ga odugovlače kad je riješeno s upravom u ponedjeljak.

Pripremio sam nešto love ako dipa, a sutra me nema pa bi bilo lijepo od njih da danas objave 🙂

Netko je skino 10.000 kom…

Krenulo je polako.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/HIMR-fin2017-1H-NotREV-N-HR.pdf

Očekujem ono što sam napisao, ako tržište bude mislio da je izvješće razočaralo i cijena padne na meni prihvatljivu razinu, nadokupit ću.

Kinderhotel

New Report

Close