Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 87.611 | 16,719 | 5,20 | 5,24 | -0,76% |
Nema razloga da pada nesto sto po svim parametrima raste. Ni mene se ne tice previse. Evo prvi turisti svi objavljuju odlicne rezultate. Tako da ne ocekujem ovdje nista losije.
Nije bitno koliko je turista u hotelima, nego koliko je ovih na desnoj strani tradera. To je jedino i presudno bitno za cijenu dionice.
Ja sam se istresao na 44,15 kuna jer je bilo jasno da veliki desni nalozi moćno blokraju 45 kuna. Kota 40 teško da će biti obranjena. A potom preko zime daljnja erozija. Tek kad se razrijedi raja (i fondovi) koja je u velikom plusu ovdje sa gomilom dionica koje ne mogu samo tako istresti jer je prodaja većih količina proces, a ne radnja odjednom, tada se može očekivati nekakav ponovni oporavak. A dotad, do kuda će klizati, teško je reći. Vidjet ćemo (zato što će to biti vidljivo kao što je i ovo bilo).
Kao i uvijek i ovdje će najviše zaraditi oni koji su najprije vidjeli gdje je bila gornja mrtva točka i koji su bili dovoljno odlučni da odigraju sell. Ovi što sporije kontaju, svoje aute srednje klase polako će pretvoriti u male gradske.
[/quote]
ti bi sada jos jedan val od 10% ….bumo vidle kume … cije ce u zoru zadnja gorjeti!
Ma tko to ruši cijenu vlastitih dionica?
https://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=RIVP-R-A
A tek je krenuo.
Netko je bio na bidu kad se to prodavalo. Vjerovatno netko tko nije nestrpljiv.
https://www.mojedionice.com/dionica/RIVP-R-A
RIVP –18.669
Vrlo vrlo solidan ASK, uz još jači bid. E sada, naravno da je Valamar stjecao ove dionice puno jeftinije,
naravno da zarađuje sada na prodaji istih, naravno da i Valamaru kao i svima treba
uvijek casha, naravno da neki ljudi znaju neke ljude koji žele kupiti dionice. Sve 5.
Dakle, sjednica uprave 24.07. vidjet ćemo je li bilo gostiju.
Valamaru treba casha pa prodaje vlastite dionice? 😀 U srcu sezone? 😀 I zarađuje jer je stjecao puno jeftinije? 😀 Di ima tih gljiva za kupit, da i meni bude tako veselo? 😀
A odkud uopće da prodaju dionice? Zar ne znate da ide obavjest kad prodaju i kad stjeću?
Naravno da sve stoji što sam napisao.
Smanji prepotenciju vidiš da si neinformiran.
Pa daj me informiraj! Odakle ti da prodaju vlastite dionice?
Iza svake prepotencije krije se neka impotencija.
Naravno da cash treba uvijek i svakome, naravno da su zaradili itd.