RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 05:57
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,26
31.473
5,986
5,24
5,26
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Da ali ove godine je i Uskrs vikend bio u 4. mjesecu dok je 2016 bio u 3. mjesecu.
Također tijelovo se spajalo 4 dana i praznik rada je pao na ponedjeljka pa se isto spajalo.
Uglavnom puno bolje nego 2016.

Sigurno bolje nego q2 prosle godine.
Q2 2016 je imao 373.5 mil prihoda od prodaje. Ove godine bi trebao biti svakako preko 400, barem gledajuci raspored blagdana. Kolege koje su bolje verzirani neka procijene poblize. Za ostale prihode nemam sto reci.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

2.kvartal nece biti znacajnije razlicit od 2016… Ali 3 kvartal.ce biti fenomenalan

šta znači, “neće biti značajnije različit od 2016? Koja će biti vaša reakcija ako Valamar bude imao 20% noćenja više nego lani (naravno, sa novim, ne u potpunosti usporedivim kapacitetima) hoće to biti pozitivna vijest za ovu dionicu?

Pričekajmo izvješće.
Jako pada dionica i prema ponudi i potražnji mogla bi dolje barem
za kunu. Kako sada biti toliko pametan, pa uhvatiti najniže.
Pričekat ću još…a i moram silom prilika jer broker šteka.
Ulažem dugoročno pa mi ove fluktuacije i odgovaraju.
Radi se o tome da ima više velikih unutra i kada jedan odluči
prodavat ruši cijenu. Ugavnom sve dobro ovdje. Trgovanje je poluregularno
jer neki brokeri ne rade štekaju itd. Ali koga to briga…
Zapravo sjajan je RIVP, ali volim kupiti jeftinije, taki sam.
Zadnje 40 kn ili mrvicu niže. Moguće da opet bude po toj cijeni.

Nema razloga da pada nesto sto po svim parametrima raste. Ni mene se ne tice previse. Evo prvi turisti svi objavljuju odlicne rezultate. Tako da ne ocekujem ovdje nista losije.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nema razloga da pada nesto sto po svim parametrima raste. Ni mene se ne tice previse. Evo prvi turisti svi objavljuju odlicne rezultate. Tako da ne ocekujem ovdje nista losije.

Koji to turisti već objavljuju rezultate ?

Lrh i Lrhc

Nije bitno koliko je turista u hotelima, nego koliko je ovih na desnoj strani tradera. To je jedino i presudno bitno za cijenu dionice.
Ja sam se istresao na 44,15 kuna jer je bilo jasno da veliki desni nalozi moćno blokraju 45 kuna. Kota 40 teško da će biti obranjena. A potom preko zime daljnja erozija. Tek kad se razrijedi raja (i fondovi) koja je u velikom plusu ovdje sa gomilom dionica koje ne mogu samo tako istresti jer je prodaja većih količina proces, a ne radnja odjednom, tada se može očekivati nekakav ponovni oporavak. A dotad, do kuda će klizati, teško je reći. Vidjet ćemo (zato što će to biti vidljivo kao što je i ovo bilo).
Kao i uvijek i ovdje će najviše zaraditi oni koji su najprije vidjeli gdje je bila gornja mrtva točka i koji su bili dovoljno odlučni da odigraju sell. Ovi što sporije kontaju, svoje aute srednje klase polako će pretvoriti u male gradske.

Tvoja odluka !ja cu ipak pricekat 3 kvartal,poz

Ja cu pricekati 2020. Ne trejda mi se nesto sto je u razvoju i pici punom parom dalje. No dobro, to je pitanje stila.

Trial, lako se tebi istrest sa sitnom količinom dionica. Nije neka razlika prodat 44 ili 42.
Nekoliko stotina u vrh glave. Hvaliti se kako si prodao RIVP na 44 kn,
kod mene je prouzročilo da puknem od smijeha.
Ništa osobno, ali Valamar se tek ozbiljno razvija.
Jasna mi je kladioničarska logika, ali ovo je sasvim neka d(r)uga priča.

Upravo tako… Ako imaš veće količine onda ne možeš to ovako ko Trial

New Report

Close