RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 02:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pise: izvan mjesta trgovanja. To je onda to. Izvan burze.
Ali opet mi nije jasno zasto pise cijena stjecanja. Jer ako novac ne promijeni ruke to je kaznjiva makinacija. Ovjeravanje neistinitog sadrzaja. A ovi ipak rade lege artis.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Moraju navesti cijenu stjecanja jer je to oporeziva transakcija i mora se platiti porez na dohodak.

Piše sve u drugom PDF-u. Dobili su ih temeljem menadžerskih ugovora kao bonuse za poslovanje u 2016. Cijena (43,69) je tu samo zato što se treba izračunati vrijednost jer se na to plaćaju porezi i doprinosi kao i na sve druge plaće u naravi.

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

Sve jasno. Hvala.
Neki ce prodati, a neki nece, tako da nema frke. Glavno da nocenja idu.
Pozz!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Na bidu iznad 43,50 se nakupilo već preko 15.000 kom.
Ako dignu ponudu za kunu gore, dobit će ih, ovako teško.

Znam da nam se, s razlogom, upućuje i nemalo kritika u nedostatku razvijenije turističke ponude, luksuznijih hotela, no i tu smo na dobrom putu. Razlog za optimizam leži u činjenici da u razvoju krčkog turizma participira i Valamar čija je intencija upravo izgradnja takvih objekata, ponajprije u Baški i u Krku – na lokalitetu Dražica izgradnja bi morala početi 2020. godine, ističe Vasilić.

Novi list

U privitku projekt Pical

http://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljeni-podaci-turizam-u-hrvatskoj-u-velikom-porastu-vjerojatno-nas-ceka-rekordna-sezona/980898.aspx

Jedva čekam objavu FI za Q2

http://www.index.hr/vijesti/clanak/objavljeni-podaci-turizam-u-hrvatskoj-u-velikom-porastu-vjerojatno-nas-ceka-rekordna-sezona/980898.aspx

Jedva čekam objavu FI za Q2

Ako je u Istri porast nocenja 37% te ako su digli cijene za 10% to je skoro 50% porasta prihoda za lipanj. Ugrubo govoreci.

Po tome bi bilo da hoteli imaju neograniceni kapacitet, a realnost je da eventualno ako su popunjeni cca 70%, da ostalih 30% mogu prodati po vecim cijenama…

Sto nikako ne moze dati 50% vise prihoda za lipanj…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ali može dati 50% viši profit, a to je ono što se računa.

“Ako vas tjeraju s plaze zovite gradonacelnika” – Naslov clanka na labinstina.info zbog slucaja tjeranja domacih kupaca od strane zaposlenika Valamara na plazi u Rapcu. Kao dionicar Valamara ,a posebno kao stanovnik labinstine, smatram takve poteze krajnje neprimjerenim i nepotrebnim. Nadam se da ce iz Valamara reagirati priopcenjem i ispricati se.

Meni se kao dioničaru u njihovim hotelima recimo ne sviđa ponuda voća.
Nadam se da će se iz Valamara ispričati i promijeniti ponudu voća.

New Report

Close