Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,23 | 55.446 | 10,592 | 5,24 | 5,26 | 0,77% |
Taj dio je sada konzerviran i radi se o 120 soba u jednom objektu poviše girandelle.
Vjerojatno su morali pričekati s uređenjem dok ne potpišu ugovor jer očito se radi o nekim standardima koji se moraju zadovoljiti. S građevinske strane je to odrađeno i više nego korektno.
Sve sobe su napravljene u dužinu tako da samo mali broj na rubnim bočnim dijelovima nema direkt pogled na more, nego je morska strana. Znamo zašto se tako radi, jel? 🙂
A ove kućice u Ježevcu sam htio rezervirati, ali nažalost (ili na sreću), nije bilo slobodnih u mojim terminima.
Čemu je sad ovaj zastoj?
Pa tek se odlijepila par posto od 40, a vijesti oko turizma svaki dan sve bolji.
Ajde se smirite malo. Pa već sama činjenica da se dionica giba oko svog prosjeka od tjedana i mjeseci prije krize s Agrokorom, de facto bez gubitka na cijeni, a Crobi je roknuo 20%, sama za sebe govori o tome kako se čuva vrijednost. Nemojte biti nestrpljivi i nezahvalni.
Ajde se smirite malo. Pa već sama činjenica da se dionica giba oko svog prosjeka od tjedana i mjeseci prije krize s Agrokorom, de facto bez gubitka na cijeni, a Crobi je roknuo 20%, sama za sebe govori o tome kako se čuva vrijednost. Nemojte biti nestrpljivi i nezahvalni.
crobi je riknuo zbog todinih dionica koje su pale po 100-300%.
Ako maknes todine dionice koliko je onda pao crobex?
Otprilike koliko i RIVP-4%!
Nevjerojatni su mi likovi koji napišu nešto ovakvo:
“…dionica koje su pale po 100-300%. ”
I još rade s novcima.
Opasno je to, bojim se da nije neki od mojih brokera ili bankara…
iako je bilo jasno sto sam htio reci, fulao sam u brojevima jer 3 puta pad nije 300% nego 33-66%.
ali cak i tada osim ismijavanja nije pobijena moja tvrdnja da je RIVP pala bez todinih udjela otprilike koliko i CROBEX.
a sada cu i ja malo zajedljivo poentirati: sacuvaj me onih koji traze dlaku u jajetu i nakon sto ju nadje ne gledaju cjelinu tog jajeta.
Ovdje donosimo top 10 najvećih neto izvoznika (izvoz minus uvoz u 2016.). Iznosi su u milijunima kuna, a u zagradama su tvrtkin plasman u 1000 najvećih, odnosno udjel izvoza u ukupnim prihodima.
1. (44.) VALAMAR RIVIERA d.d…………………………………………………1237 (84,9%)
2. (57.) KONČAR – ENERGETSKI TRANSFORMATORI d.o.o…1166 (91,0%)
3. (42.) CROATIA AIRLINES d.d………………………………………………..1011 (66,1%)
4. (30.) PETROKEMIJA d.d…………………………………………………………843 (65,5%)
5. (82.) HS PRODUKT d.o.o…………………………………………………………729 (88,9%)
6. (89.) AMEROPA ŽITNI TERMINAL d.o.o……………………………….700 (82,2%)
iako je bilo jasno sto sam htio reci, fulao sam u brojevima jer 3 puta pad nije 300% nego 33-66%.
ali cak i tada osim ismijavanja nije pobijena moja tvrdnja da je RIVP pala bez todinih udjela otprilike koliko i CROBEX.
a sada cu i ja malo zajedljivo poentirati: sacuvaj me onih koji traze dlaku u jajetu i nakon sto ju nadje ne gledaju cjelinu tog jajeta.
Ma kako nesto moze i pasti tri PUTA svoje vrijednosti, osim predmeta ili covjeka da 10 puta padne, Neka vrijednost moze pasti samo 0-100% 🙂
Nekome nije baš matematika jača strana 🙂
Pa čemu danas ovo pada skoro najviše od svih??
A zadnja 2 dana samo dobre vijesti.
Pa nije valjda zbog mogućih izbora, pa neće turizam stati zbog toga, već i ove godine možemo očekivati popriličan rast.
Ma kako nesto moze i pasti tri PUTA svoje vrijednosti, osim predmeta ili covjeka da 10 puta padne, Neka vrijednost moze pasti samo 0-100% 🙂
Nekome nije baš matematika jača strana 🙂
[/quote]
Nije mi jaca strana kada sam ovca koju svi sisaju i koja uzaludno trazi svoga pastira da ju vodi.
ali kada vidim ove velicine ovdje koje se zakvace za lapsus i ne vide bitnu informaciju odmah mi je lakse jer vidim da i kao ovca sam povlasten u mnogim stvarima.