RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 16.11.2024. u 01:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Izgleda da su se prodaja i kupnja našle danas! Solidan promet! Mozda uskoro i vijest o Hvaru?!

eto ga… ode 30.000 kom. za dobro jutro

http://www.seebiz.eu/skrbnicki-racun-pbz-a-prodao-veliki-paket-dionica-valamar-riviere/ar-156633/
50 442 komada prodano,zanimljivo

Svoje mišljenje o prodavačima po bidu sam rekao i ne mislim se ponavljati. Nema potrebe.
Jer dionica nije u overbought-u, niti po jednom izmjerljivom parametru. Više bih rekao da se radi o tome da zbog neopravdanog agrokorskog sranj.a tržište anticipira povlačenje prema dolje pa se onda metodom samoispunjujućeg proročanstva to i događa. Kad tržište anticipira rast, on se i dogodi. Ista stvar i s padom.
Bez promjene sentimenta slijedi kiseljenje.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Izlazi PBZ skrbnički, očito mu je do keša. Ne razumijem čuđenje, kada završi s istovarom vračamo se gore. Do tad skupljanje dok još tog ima toliko jeftino. Uskoro će i divkica pa se ne možete više žaliti da nemate keša.

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

A je blesav ovaj grof Eltz: VALAMAR RIVIERA d.d. – prijava stjecanja dionica

Zar on ne zna da je dionica overbought i da ide hlađenje na 13 kn? Daj mu Grga javi, da se čovik ne blamira! Što ćeš kad ne zna… Srića, mi imamo Grgu!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Veličanstveno. Baš sam htio napisati da ide hlađenje do 24 kn.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Izlazi PBZ skrbnički, očito mu je do keša. Ne razumijem čuđenje, kada završi s istovarom vračamo se gore. Do tad skupljanje dok još tog ima toliko jeftino. Uskoro će i divkica pa se ne možete više žaliti da nemate keša.

iščitavam li ja to cinizam ili… misliš da prosječni forumaš ima barem 2-3 kila komada pa da računa na neku solidnu divku? ili barem 5 000 komada?

Poznati austrijski dnevnik testira najnovije skupe jurilice u Istri, evo gdje ih možete vidjeti

slijedi nam precesija

iščitavam li ja to cinizam ili… misliš da prosječni forumaš ima barem 2-3 kila komada pa da računa na neku solidnu divku? ili barem 5 000 komada?
[/quote]

Ma kolega, kad forumaši s divkama počnu skidat s aska ni mm ne bude imao dosta dionica;)

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Stvar je u tome da u valamaru kad pozelis izaci (a to se vidi sad kad pbz izlazi),to mozes ,a da ne rusis cijenu previse,dok kod atpl to bas nije tako.
Sa jednom velikom razlikom valamar stvara lovu,i to je najbitnije.,a sta se tice izlaska i.b iz valamara .,bio bi lud da ne izlazi s obzirom koja mu je cijena ulaza

I nemojte se bas povodit za i.b ,covjek da sutra izgubi sve na atpl ,kao i bakic na ddjh oni su osigurani za jos tri zivota

FOTO: Valamar predstavio novi i inovativni koncept za koji se nadaju da će postati novi standard u hrvatskom turizmu

Sutra je dan D …

Zbog žalbe stranoga fonda još ništa od raspleta u Heliosu?

New Report

Close