Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
eto ga… ode 30.000 kom. za dobro jutro
http://www.seebiz.eu/skrbnicki-racun-pbz-a-prodao-veliki-paket-dionica-valamar-riviere/ar-156633/
50 442 komada prodano,zanimljivo
Svoje mišljenje o prodavačima po bidu sam rekao i ne mislim se ponavljati. Nema potrebe.
Jer dionica nije u overbought-u, niti po jednom izmjerljivom parametru. Više bih rekao da se radi o tome da zbog neopravdanog agrokorskog sranj.a tržište anticipira povlačenje prema dolje pa se onda metodom samoispunjujućeg proročanstva to i događa. Kad tržište anticipira rast, on se i dogodi. Ista stvar i s padom.
Bez promjene sentimenta slijedi kiseljenje.
Izlazi PBZ skrbnički, očito mu je do keša. Ne razumijem čuđenje, kada završi s istovarom vračamo se gore. Do tad skupljanje dok još tog ima toliko jeftino. Uskoro će i divkica pa se ne možete više žaliti da nemate keša.
A je blesav ovaj grof Eltz: VALAMAR RIVIERA d.d. – prijava stjecanja dionica
Zar on ne zna da je dionica overbought i da ide hlađenje na 13 kn? Daj mu Grga javi, da se čovik ne blamira! Što ćeš kad ne zna… Srića, mi imamo Grgu!
Veličanstveno. Baš sam htio napisati da ide hlađenje do 24 kn.
Izlazi PBZ skrbnički, očito mu je do keša. Ne razumijem čuđenje, kada završi s istovarom vračamo se gore. Do tad skupljanje dok još tog ima toliko jeftino. Uskoro će i divkica pa se ne možete više žaliti da nemate keša.
iščitavam li ja to cinizam ili… misliš da prosječni forumaš ima barem 2-3 kila komada pa da računa na neku solidnu divku? ili barem 5 000 komada?
iščitavam li ja to cinizam ili… misliš da prosječni forumaš ima barem 2-3 kila komada pa da računa na neku solidnu divku? ili barem 5 000 komada?
[/quote]
Ma kolega, kad forumaši s divkama počnu skidat s aska ni mm ne bude imao dosta dionica;)
Stvar je u tome da u valamaru kad pozelis izaci (a to se vidi sad kad pbz izlazi),to mozes ,a da ne rusis cijenu previse,dok kod atpl to bas nije tako.
Sa jednom velikom razlikom valamar stvara lovu,i to je najbitnije.,a sta se tice izlaska i.b iz valamara .,bio bi lud da ne izlazi s obzirom koja mu je cijena ulaza
I nemojte se bas povodit za i.b ,covjek da sutra izgubi sve na atpl ,kao i bakic na ddjh oni su osigurani za jos tri zivota
Sutra je dan D …