RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 12:24
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
65.969
12,558
5,22
5,26
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ok sad vidim da sam se mozda krivo izrazio.
Pa kad vec trazite dlaku u jajetu zapravo sam htio reci: Ova dionica mogla se kupiti proslo ljeto ispod 25 kn.
Jel sad bolje? Makar i ovo sto sam prije rekao nije neistina…

Ne tražim dlaku u jajetu , i da mogla se još nekako kupit u prvoj polovini ljeta , kasnije je cijena već otišla gore. Rasla je do današnjih dana opravdano i zasad nema ništa što bi to poremetilo , dapače dolazit će sve bolje vijesti o rezultatima , tako da bi i ova cijena mogla debelo biti premašena , osim da ne dođe do neke katastrofe , onda će sve otić dole.. A imate i zadnju Fiminu analizu koja govori o targetu 48 kn

cestitam onima koji su danas pokupili na 40.5x rivijeru.
cca 120% veca zarada ako su ih prodali prije i preskocili dan d i dividendu.
ko zna-zna.
respekt.

ko zna-zna.
respekt.

Mislis rec ko kocka, nekad mu se i posreci? To vec da…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

ko zna-zna.
respekt.

ako cemo vec cestitke i pozdrave, ja cestitam onom koji je pokupio dividendu i iduci dan prodao po 41.70 market makeru

ko zna-zna.
respekt.

nije tu bas bilo kolicine.
🙂

ako cemo vec cestitke i pozdrave, ja cestitam onom koji je pokupio dividendu i iduci dan prodao po 41.70 market makeru
[/quote]

ne vidim razlog zasto bi netko prodavao ispod 41. prije dividende je isla po 42, ako oduzmemo 70 lipa ( dividenda s porezom), dodemo do 41,30. naravno to ne znaci da nece biti prodavaca i da ne moze dolje, ali vise mislim da ce pratiti crobex nego pasti zbog dividende.

Nažalost mnogi zaboravljaju koliko je puno i brzo rasla ova dionica. Pogledajte cijenu u zadnjih godinu dana. Još prošlo ljeto ovom se dionicom trgovalo ispod 25 kuna?!
Ne kažem da će se vratiti na tu cijenu, ali sentiment tada i danas su nebo i zemlja tako da ne čudi pad ovdje. Nažalost…
[/quote]

Kupio početkom lipnja lani po 24,10, k tome podebljao marginom. Jedino mi žao što mi je u jednom trenutku bila i na 85 posto, a danas na 67,33.

evo prilike za dokup…

Ne vidim cemu cudenje; dionica je puna mikro dionicara (po mojoj pretpostavci, sljedbenici Blogera) koji iskacu na prvu frku i ruse cijenu.

A što bi bilo čuđenje, pa odavno sam rekao da mi nikad ne trebaju isplatiti ni na jednoj dionici dividendu, jer kod svake isplate cijena padne uglavnom više od iznosa dividende, pa stvarno neznam čemu se ekipa raduje dividendi :)…
Dividenda je jedino super kao znak da firma dobro posluje i stvara dobit. Bolje da tu dividendu sami oplode i vrate u stvaranje novih vrijednosti ili vrate brže kredite 🙂

Rabac

Ne vidim cemu cudenje; dionica je puna mikro dionicara (po mojoj pretpostavci, sljedbenici Blogera) koji iskacu na prvu frku i ruse cijenu.

Bloger je na DjDJ. sada druka za tamo.
Ovdje je navodno prebacio na skrbnicki 50.000 komada (a vjerojatno ih je prodao) i sada dize val na Djuri.

New Report

Close