RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 15:09
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
37.612
7,175
5,22
5,24
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

očito je da RIVP nema problema sa padom cijene, osim kratkotrajnim, međutim
ova dionica je najveća žrtva po pitanju rasta cijene. On je praktički blokiran.

Ipak ovih dana se polako odvajaju Agr. dionice i neke ostale što daje razloga za blagi optimizam.
Ipak, utjecaj A. će se osjećati na tržištu još relativno dugo. Sa druge strane mirovinski fondovi
su očito izgubili stotine milijuna kuna ulaganjem u A. dionice, a nisu ulagali u RIVP koji je
osiguran najboljim nekretninama na Jadranu. Možda krenu ulagati bolje i sigurnije.
Nama u RIVP-u (imam ove dionice) to bi vjerojatno odgovaralo.

http://www.glasistre.hr/vijesti/mozaik/festival-u-rapcu-donosi-zabavu-cijelog-ljeta-za-sve-generacije-548704

Vaš link …

dobre vijesti stižu, a di je špica sezone…

Nije to slovenska već EU direktiva. Jasno je da Slovenci rade pritisak zbog arbitraže ali ništa van legalnih tokova. Ne znam samo što rade naši i zašto nisu više aktivirali taj Šengen. Zar nije bilo rečeno da ćemo do 2017 biti unutar Šengena? Gdje je sad zapelo i što još nismo napravili?

Iako su gužve bile kratkotrajne, nadam se da nisu poslale “krivu poruku” tržištima da je u Hrvatsku teško doći (preko Slovenije) jer nije u Shengenu.

Rabac će velikim dijelom biti avio destinacija za goste iz Skandinavije što je već potpisano.
Nemaju valjda Slovenci neki zrakoplov koji može presretati, ako i imaju nadam se da ne može jako visoko.
Tko drugom jamu kopa sam u nju pada.
Vlasnici Rivp većinski su Austrijanci.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/turizam-nudi-streloviti-napredak-u-valamar-sam-stigla-kao-sezonac-prije-13-godina-i-napredovala-do-voditeljske-pozicije/963128.aspx

Dvostruka promocija…….

Šta sam vam rekao, nesposobna država za popiz.it!

Vaš link …
Vaš link …
Vaš link …

Na Rupi kraj Rijeke se na ulaz u RH čeka duže od pola sata (podnošljivo), a na Pasjaku sat i pol.
Talijani, Francuzi i Španjolci će bit zadovoljni ovakvim razvojem događaja.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Haha izgleda da izbjeglice imaju veća prava nego punopravni građani koji plaćaju poreze i posjeduju sve valjane putne isprave.
Kada ovi navaljuju preko granica pušta ih se bez kontrole i još ih se dočekivali sa dekicama i toplim obrokom dok stanovnici EU moraju čekati satima na suncu kao da su građani drugog reda.
Naravno, ovo će spriječiti teroriste, kako da ne. Oli nije Pusicka rekla da teroristi putuju avionima? Čemu onda iživljavanje nad normalnim svijetom?
Šalu na stranu, ali niti jedan terorist neće pokušati ovako preći granicu nego će ići ilegalnim putevima.

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

I ajde neka mi netko objasni, koju pi…ku materinu imamo pregledavat izlaz iz EU, odnosno ulaz u HR?
Pa ako se radi o pregledavanju radi otkrivanja potencijalnih terorista i sl., onda bi trebalo pregledavati ulaz u EU, a ne izlaz!
Totalna debilana!

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Ništa me ovo ne čudi. Prije nekih 2 godine zlovenci su se prijetili da će nam usporiti ulazak u državu i na taj način nam utjecati na turizam. Ovo im je došlo kao budali šamar. Od njih ne možemo očekivati nikakvo “razumijevanje” ili ne kako bih se drugačije izrazio. Možemo mi pričati o Sloveniji ovo i ono, ali službena slovenska politika nas mrzi. Ja osobno Sloveniju volim i zanimljiva mi je tamo otić, ali to nema veze ni s čim.
To je moje viđenje situacije…

Oni koji se ne sjećaju prošlosti, osuđeni su da je ponavljaju.

Kamioni prolaze bez problema, nema čekanja a može se svašta iznjet….

http://www.seebiz.eu/oko-33000-gostiju-u-istri-za-uskrs/ar-154309/

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

New Report

Close