RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:30
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,21
247.181
47,426
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sjajno, iznad mojih očekivanja.

Ja nisam očekivao 80. Plafon 70 lipa.

Očekivao kunu, kao što sam i više puta napisao … ovo je ispod mojih očekivanja, ali idemo dalje … očito neki kompromis, jer da je po PS-u, onda bi ove godine trebala biti divka 65 lipa (50,55,60 do sada).

…malo, malo malo malo…ni 2%…Ero daje 7-10%…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

Obzirom da su investicije u tijeku takvog opsega, dividenda je odlična.
Takve investicije će dovesti do rastućih dividendi u budućnosti.
Naravno da će špekulanti danas rušiti cijenu, ali to je već viđeno i
očekivano. Moguće da će većinski iskoristiti ovu opciju 1/4 kroz
dionice, jer to je savršen načina stjecanja bez dodatnog dizanja cijene
velikog paketa.

Zapravo, dobro je, da. Ovo je fina dionica. Utrpao sam prije par mjeseci unutra dva automobila srednje klase i već imam 3% povrata + divka. Mogao sam i više, eh. No dobro. Idemo dalje.
Da li netko zna koliko bi Rabac mogao generirati prihoda godišnje? Novi Rabac, mislim.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ovo

Bio pred neki dan prošao po kampu Ježevac.
Dakle sad je skoro gotovo.

Jedno brat bratu 60 kućica mobilnih ganc novih sa terasama i novom šetnicom su postavili ,sve prvi do drugi red do mora. Plafonjera brate ! Trebam otići do kampa Konobe i Baška također.

Osim toga nasuli su par tisuća kvadrata gdje će biti natkriveni parking.

Oko 22M€ samo novoobnovljeni objekti.

Zapravo, dobro je, da. Ovo je fina dionica. Utrpao sam prije par mjeseci unutra dva automobila srednje klase i već imam 3% povrata + divka. Mogao sam i više, eh. No dobro. Idemo dalje.
Da li netko zna koliko bi Rabac mogao generirati prihoda godišnje? Novi Rabac, mislim.

Super dividenda! Ali zasto mora danas padati dionica, svi znamo i očekujemo da poslije objave pada cijena dionice jer je to već postalo normalno, ali zasto? zasto ne naraste ako svi javno znaju da je dividenda tu?

Moje je mišljenje da pada zbog prevladavajućeg trenda trgovanja koji je u padu, ali taj pad
je vrlo umjeren zapravo minimalan. Kada se tržište vrati u “normalu” naravno da će
rasti ono što vrijedi i ima budućnost, a to RIVP svakako je.
Isto tako ovdje je moguć i skok u roku od 5 minuta značajniji (kao i pad), ali dobro je
da je izloženost ove dionice fondovima vrlo mala tako da je to sada zapravo prednost.

Smješno je ovo što fondovi rade na Adrisu, dok je Dalekovod druga priča, cijena je
u nekoliko dana skočila 70%, na temelju obične pričice o građevinarima i na temelju psihologije stada
jer je jedan veliki i poznati ulagač ušao u prvih 10 ( s time on nije kupovao iznad 15-16 kn).

Moje je mišljenje da pada zbog prevladavajućeg trenda trgovanja koji je u padu, ali taj pad
je vrlo umjeren zapravo minimalan. Kada se tržište vrati u "normalu" naravno da će
rasti ono što vrijedi i ima budućnost, a to RIVP svakako je.
Isto tako ovdje je moguć i skok u roku od 5 minuta značajniji (kao i pad), ali dobro je
da je izloženost ove dionice fondovima vrlo mala tako da je to sada zapravo prednost.

Smješno je ovo što fondovi rade na Adrisu, dok je Dalekovod druga priča, cijena je
u nekoliko dana skočila 70%, na temelju obične pričice o građevinarima i na temelju psihologije stada
jer je jedan veliki i poznati ulagač ušao u prvih 10 ( s time on nije kupovao iznad 15-16 kn).

Otkud info da nije kupovao iznad 15-16??!?
Zadnji dan trgovanja mu je 20.03.2017. g., tada baš dionica nije bila 15-16 kn!!!

Otkud info da nije kupovao iznad 15-16??!?
Zadnji dan trgovanja mu je 20.03.2017. g., tada baš dionica nije bila 15-16 kn!!!

Gledate, ali ne razumijete sto gledate. Taj datum zadnjeg trgovanja je kad je ta dionica uopce trgovana zadnji put, a ne kad je taj specificni dionicar zadnji puta trgovao tom dionicom. Zbunjuju vas datumi jer se transakcije vide s odmakom od 2 dana. Top10 kaze da mu je zadnji dan trgovanja bio 13.02. kada je prosjecna cijena bila 16,41.

New Report

Close