RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 22:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,21
247.181
47,426
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sve je to 5, ali pišu sami o sebi hvalospjeve. Nakrcan sam s RIVP-om, ali treba biti objektivan. Gule ljude i deru profit. Bože moj. Tako rade svi. Neka…
Nego, kad će obavijest o sjednici NO-a?

Ako će ispoštovati što su napisali, danas bi trebala obavijest o sjednici NO i dividendi.

Sve je to 5, ali pišu sami o sebi hvalospjeve. Nakrcan sam s RIVP-om, ali treba biti objektivan. Gule ljude i deru profit. Bože moj. Tako rade svi. Neka…
Nego, kad će obavijest o sjednici NO-a?

Ako će ispoštovati što su napisali, danas bi trebala obavijest o sjednici NO i dividendi.
[/quote]
Ma čekaju brijem 16:30, da se ovaj ludi dan završi

Dajte mi jeftino da vam prodam skupo.

Bit će valjda pola kune o.g.

Bio pred neki dan prošao po kampu Ježevac.
Dakle sad je skoro gotovo.

Jedno brat bratu 60 kućica mobilnih ganc novih sa terasama i novom šetnicom su postavili ,sve prvi do drugi red do mora. Plafonjera brate ! Trebam otići do kampa Konobe i Baška također.

Osim toga nasuli su par tisuća kvadrata gdje će biti natkriveni parking.

Meni jedna stvar nikako nije shvatljiva, gotovo svaki dan gledam na tv-u, vidim uživo ili čujem na radiju koliko ima nezaposlenih, blokiranih, pučke kuhinje prepune, ljudi odlaze u socijalne dućane ili kako se već zovu da prežive, dobivaju socijalu 800 kuna….evo bio grad Knin neki dan na viejstima da nema posla ni za lijek, a onda s druge strane dolaze vijesti da se nemože naći čistačica u sezoni, a sigurno nude topli obrok, plaću veću od socijale, a možda čak i smještaj. Pitam se da li se te dvije vijesti susreću ili što ne valja? Znam da ima jedan dio onih koji nisu nikad bili na tržitu rada ili su nepovratno izgubljeni iz mnogih razloga, ali da ljudi nisu zainteresirani da rađe biraju socijalu, pučku i nerad to mi nikako nije jasno. I nije da se traže samo čistačice, nedostaje gotovo svih ugostiteljsih zanimanja, i npr. brodogradilišta traže "muška" zanimanja, pa i sjeverozapadna hrvatska ima nedostatak radnika u metalnoj, tekstilnoj i sl. industrijama.

Kolega Dakso ne vidim ništa loše da se reklamiraju svugdje, ako je to potrebno, zašto ne? Gdje bi po vama trebali tražiti konobare i čistačice, na Linkedinu? (bez uvrede)

“Pitam se da li se te dvije vijesti susreću ili što ne valja?” Ova vam je ključna rečenica u vašem tekstu.

Naime plaća jednog običnog radnika u sezoni koji radi 6 mj. kada se razbije na godišnjoj bazi ispada 2000 kn po mjesecu . Provjereno jer poznajem ljude koji to rade ili su radili.

Sada vi meni recite dali se nekom ozbiljnijem radniku -radnici koji je zainteresiran raditi a nije balavac željan avanture kojega ne zanima posao isplati ostaviti obitelj malenu djecu kod kuće i provesti cca 6 mj. odvojen od obitelji i na poslu s nabrijanim tempom i satnicom a u pitanju je ovaj mini minimalac?
Ovdje je i spoznaja kada se takav radnik vrati iz sezone nema drugi posao u svome mijestu prebivališta.

Nije lijepo pisati neistine sa ciljem blaćenja Valamara. Uredno plaćaju svoje radnike i plaće su
sve bolje. Evo jedan konkretan i dobar primjer. Priča o nesretnoj sudbini jednog čovjeka koja
tjera suze na oko….ali piše da je kao čistač sa prekovremenim satima imao oko 1000 eura u Valamaru.
Isto tako Valamar je jedan od najboljih poslodavaca ne samo u hotelijerstvu. Ako netko ne želi radit,
nego samo računati prosjek plaće koliko mu Valamar plaća DOK NE RADI, onda dragi dacco bolje nešto drugo, to ste i vi shvatili.

http://www.jutarnji.hr/life/zivotne-price/majka-me-odbacila-oca-nikad-nisam-upoznao-mnogi-su-me-iskoristili-i-prevarili-tuzna-ispovijest-splitskog-beskucnika-koji-se-unatoc-svemu-ne-predaje/5792019/

Evo tko ne stigne sve pročitat:
Tako sam živio samo dvadesetak dana jer sam sebi opet naš’o lijepi pos’o, u hotelu Valamar u Dubrovniku, gdje sam šest mjeseci radio kao čistač.
Tamo mi je bilo super, ali žao mi je što nisam novaca zaštedio jer sam im’o skoro tisuću eura plaću sa svim prekovremenim satima! Ali, tko će bit’ u Dubrovniku, a ne potrošit’?! Tamo sjedneš na kavu, piće, ode sto kuna. Eh, sad se kajem

Ne kuzim cemu te price o placam radnika?
jel ovo neki sindikalni forum?
investicije, prihodi, dobit, dividenda… to su prioriteti koji me trenutno zanimaju.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Ako si zaposlen npr. 6 ili 8 mjeseci država ti vrati porez jer nisi zaposlen cijelu godinu

Zlatek najveca vrijednost svake firme su zaposlenici. O njima ovisi i sve sto ste nabrojali. I svatko tko moze neka odvoji neki postotak od dobiti nekome kome treba , vise to usrici covika nego neznan kolika dobit sto je mi ostvarimo. I nas i njih, mislin cak vise nas

Dioničarima Društva isplati će se dividenda u svoti od 0,80 kuna (slovima: osamdeset lipa) po svakoj dionici Društva.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

80 lipa divka, četvrtina može u dionicama
Vaš link …

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

Čestitam kolegi ValueWalk-u na boljoj procjeni.
Napisao je 75 lipa, a ja sam tvrdio (nadao se) da će biti min. 1 kn (jer objektivno ima osnova i za to).
Ništa, nije (pre)loše ni ovo.
Pozz!

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

New Report

Close