Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,21 | 247.181 | 47,426 | 5,20 | 5,22 | 0,00% |
zašto RIVP danas raste, zar ne bi trebao padati ? ah, da .. nema fondova unutra …
smazalo onako za doručak MM-a po asku, nadam se da imaju dovoljno u rezervi, da ne trebaju kasnije kupovati skuplje nego su prodali … baš mi ih bude žao ponekad …
raste zato što je vrhunska firma, ima dobru upravu i financijaše,
profitabilna i rastuća znaju prodavat svoj proizvod po dobrim cijenama
i transparentni su izuzetno. Prema tome investitori imaju povjerenja.
još cca 7 dana do objave dividende
Tako je. I onda nakon divke koja će biti izdašnija nego mnogi misle (dobra divka je dobar PR, a misle na to) cijena ide na novi level od jedno 45+. Ovo možete smatrati proročanstvom.
Danas sam rezervirao Diamant u Poreču za Uskrs za family i bogme platio masno.
Pogledajte na netu, sve je prodano…
Što veći nalozi na prodaji to se bolje metu. Je li moguće da su mirovinci odlučili počastiti državu za njen paket?
Bit ce da je netko digao margin pa udario po prodaji da ne zakasni. Sa srećom mu bilo a da mirovincima proda nagodinu uduplo.
Serislave ne morate platiti masno kod Valamara svaki puta. Što ne pitate ?
Imate Rabac 3* za dvije osobe 3 dana za 650 kn upravo sada traje ponuda
https://www.crnojaje.hr/Deals/Details/13698 , imate na istim
stranicama i kamp Lanternu strašno jeftino 2 noćenja u mobilnoj
kućici za nekih 440 kn, a imate i krajem travnja 5* na Izabeli Sv.
Nikola za doista simboličnih cca 93 eura, imate jeftine apartmane
skromnog uređenja (sve je jako čisto i opremeljeno) za 4 osobe po
20 eura dan (platiš 4 dobiješ 5) itd.
Ima izbora hoću reći i vrlo jeftino se zna naći van špice.
Svakome bi preporučio otočić Sv. Nikola to je nešto izuzetno.
Diamant ima strašno dobru i raznovrsnu hranu, odličan restoran za pansione
i izvrstan wellnes.
Barikb
Platio sam 187 EUR po noći jer mi je trebao dobar apartman (žena i dvoje male djece), a i da imamo i unutarnji i vanjski bazen, doručak + večera. Nije loše ni teretana…
Jednostavno zahtjevi su bili takvi i pljunuo sam nešto više. Ne žalim se niti najmanje. Izgleda da je tražena roba za ovaj Uskrs.
Ali hvala na savjetu. Idući put kad budemo išli u nekom ležernijem aranžmanu (bez djece:-)) onda ću svakako tako. Pozz!
Ovoj dionici cu sagradit spomenik. Udjem po 27 izadjem po 30 pa udjem po 33 izadjem po 36. Sad sam opet usao unutra po 39 i vrag opet raste… Ovdje jednostavno nema smisla izlazit 🙂
uff, ušli ste u oštre porezne škare.
Možda se isplati pričekati 2 godine, barem ovdje
gdje je razvojni ciklus u punom zamahu.
A gdje smo još od preuzimanja daleko nekoliko godina.
Točno. Ovo ne treba prodavati dok se prihodi i/ili dobit ne udvostruče pa onda cijena bude dupla samo po osnovi toga, a onda još premija na preuzimanje. 100-120 kn. To je neki target. I naravno zaobići porez na kapitalnu dobit.