Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,22 | 19.366 | 3,710 | 5,22 | 5,24 | 0,00% |
Haha,da,ali ako fondovi počnu žešće da ulaze???
A ništa … onda ćemo im prodati po poštenim cijenama … znate ono: i poštenog čovjeka se može kupiti, samo treba pošteno i platit … tako i fondovi, neka pošteno plate i odmah dobiju moje dionice … pošteno, zar ne ?
Meni bar nije bitno dali je dividenda 0.65 ili 1kn,par stotina kn od dividende vise ili manje mi nista ne znaci,bitno je da ona stabilno raste,to je bar moje vidjenje stvari
dividenda = 0.63 hrk
uzivajte
informacija ili mišljenje?
Dividenda? Ma, tko te pita! Početkom prošlog lipnja uzeo margin, otad mi RIVP porastao 78 posto. I sad par lipa nekom nešto znači? Samo ako imate šlepere dionica…
A jedino šta će taj kapital nazad na zse pa da se podebljaju pozicije 🙂 win-win situacija za sve i rivp i ostale koje nisu jos odradili rast
podijelio sam malo torte prije vremena 🙂
skrti smo ove godine ali ajde, vise se brinem sto nemamo personala za ovu sezonu, jad i blijeda..kvaliteta 0, ljudi koji ne pricaju jezike bez osmjeha..lose lose. Trebamo prodat Valamar sto prije.
Ne razumijem tko je danas i zašto izlazio po 41.xx, pa da cijela država propadne Valamar ce isto raditi, mozda jos sa vecom dobiti jer ce bit jeftine radne snage…
Ocekivao sam prelijevanje kapitala danas iz dionica izlozenih TODA-risku u turiste, DDJH, VLEN, ADPL, ATLN, brodare i ostalo sto ke ovisi o unutarnjem tržistu, e da, svakako i PVCM (zamislite tek da je na burzi Kaufland, Lidl ili Plodine) i Puljanku jer sada im umirw konkurencija….a ono se prelilo u keš…šta sad s tim, kupovat stanove kao nekad?!
naravno, vidite da stručnjaci savjetuju …
http://www.jutarnji.hr/domidizajn/savjeti/objavljene-nove-mjere-za-kupnju-evo-sto-kazu-strucnjaci-kupujte-nekretnine-odmah-ne-cekajte-drzavne-subvencije/5766959/
Pogled na ovu stranicu govori više od komentara.
9 crvenih i jedna zelena dionica.
Panicari su rasprodavali,pa ce kupovati skuplje kad se trend okrene.dobra taktika 🙂