RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 23:00
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nema promjena u prvih 10. Čak ni br.10
ne rasprodaje. Vidim da neki čekaju da im
rivp uleti po 37 kn. Mislim da su šanse za to
jako loše. Danas u zadnjim minutama pomelo MM na asku poslije se nije stavio na ask.
Moglo bi biti jačanja potražnje idućih tjedana
jer evidentno da je cijena izrazito čvrsta jer
po bidu idu sve manje i manje količine

Ne lose nego nula. Cista nula. Decki, u bull marketu se kupuje na asku, a ne na bidu. Onda trziste ide gore, onda svi zaradjuju. Ali nasa kultura je cjenkanje i liparenje pa je to tako.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Prema informacijama koje imam, obzirom na trenutno stanje bookinga, najbitniji odjel u Valamaru je trenutno prodaja i revenue management koji ce morati svoje znanje iskoristiti da najbolje kanalizira goste i “proda sobu pravom gostu u pravom trenutku po najboljoj cijeni”. Slatke brige rekao bih jer su se jako priblizili ispunjenju plana, a sve ostalo je slag na torti.

Ma neće biti 1kn po dionici nema šanse brate…

Dividenda 0 kuna, prema prijedlozima Uprave i NO, str. 49 – 51. godišnjeg izvještaja.

42 posto je upravo onaj target sa Fimine analize.
I tu kao da se zaljepilo.

Stvar je da svi drže jer su imali dobre prinose. I svi čekaju taj pad da se dokupe.
A i dividenda je negdje u 5.mj. zar ne ?

Po meni korekcija ide logično nakon dividende + nakon izvješća za 1q 2017 koji je standardno krcat gubicima jer je mrtva sezona uglavnom.

Nitko neće prodavati ako se fundamentalno nešto ne promijeni u turizmu.

To je Fimina konzervativna procjena , a i ima još jedna koja cilja target od 48 kuna .

Ina2 dividenda nije 0 kn, a izmišljotina je da to čak stoji u god.izvješću od 49 do 51 stranice. Ne znam sa kojim ciljem trolate ili želite kupiti jeftinije ili samo neznanje ili oboje. Odluka o dividendi biti će do 22.03. na sjednici NO. Zadržana dobit je nešto manje od pola milijarde kuna. Osobno bih bio vrlo zadovoljan sa 65 lipa, zadovoljan i sa 50 jer
smo u velikom investicijskom ciklusu.

http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/biznis/clanak/id/473401/najluksuzniji-hrvatski-hoteli-puni-su-citavu-godinu-nocenje-naplacuju-1100-eura-i-formirali-su-poseban-brend-ovo-je-16-velicanstvenih
I Valamar Isabella Miramare resort je među njima … bravo za Valamar ….

Postoji jedna stara navada burek investora da smatraju kako će najveći rast vrijednosti u budućnosti odraditi one dionice koje su nisko, koje ne valjaju, koje čekaju “točku preokreta”. A zapravo je istina zdravorazumska i dijametralno suprotna: to će biti kod onih firmi koje dobro rade sada.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

http://udruga-dionicara-valamar.com.hr/
udruga se oglasila o dividendi, očito je da ako ne bude takav prijedlog uprave i NO, da će iznijeti svoj protuprijedlog na skupštini … nije da će proći, ali će barem upravi biti jasnije šta se od njih očekuje …

Ina2 dividenda nije 0 kn, a izmišljotina je da to čak stoji u god.izvješću od 49 do 51 stranice. Ne znam sa kojim ciljem trolate ili želite kupiti jeftinije ili samo neznanje ili oboje. Odluka o dividendi biti će do 22.03. na sjednici NO. Zadržana dobit je nešto manje od pola milijarde kuna. Osobno bih bio vrlo zadovoljan sa 65 lipa, zadovoljan i sa 50 jer
smo u velikom investicijskom ciklusu.

Radi se o prijedlogu Uprave i NO, koji će vjerojatno biti usvojeni. Inače, zadržana dobit je 36 mil.kuna, a dobit tekuće godine 340 mil. kuna (s uključenih 70 mil. kuna poreznog dobitka). I ne trolam ništa, ne vjerujem da bi takvim pokušajima uspio pokolebati u kupnji takve vrsne znalce kao što ste vi.
A i ne vidim nekakav problem provjeriti navedeno na ZSE, sve tamo lijepo piše. Jedino je problem čitati čak do 49.-50. stranice.

http://udruga-dionicara-valamar.com.hr/
udruga se oglasila o dividendi, očito je da ako ne bude takav prijedlog uprave i NO, da će iznijeti svoj protuprijedlog na skupštini … nije da će proći, ali će barem upravi biti jasnije šta se od njih očekuje …

Potpuno nebitna grupica ljudi koja si utvara da ima neki utjecaj. Njih se stvarno ništa ne pita.

Je gospodin Dejan Rnjak mozda na forumu?

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

New Report

Close