Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
U skakom slučaju, dionice automatski postaje atraktiva za dokup (pa i meni) ako takne kakvih 36-37 kuna. VEć ispod 40 kuna ljudi lagano zentaju. To vam je psihologija i zato imate “trading” rangove na grafovima… (kao…)
Gospon Serislav, hocemo diskutirati na razini amebe i izvlaciti stvari kontekstualno…to sto sam rekao da nije toliko bitan ne znaci da NIJE BITAN, ali je manje bitan od 3q. Ne znam koliko dugo ste u ovoj dionici, ja ru vec plovim i uzvodno i nizvodno godinama tako da je lijepo da me tjesite ali nije potrebno ❤
G. roger
nećemo se vrijeđati, amebe i te spike. Naprosto, nije u redu. Spomenuo sam činjenice, a ne utjehu.
U skakom slučaju, dionice automatski postaje atraktiva za dokup (pa i meni) ako takne kakvih 36-37 kuna. VEć ispod 40 kuna ljudi lagano zentaju. To vam je psihologija i zato imate "trading" rangove na grafovima… (kao…)
U skakom slučaju, dionice automatski postaje atraktiva za dokup (pa i meni) ako takne kakvih 36-37 kuna. VEć ispod 40 kuna ljudi lagano zentaju. To vam je psihologija i zato imate "trading" rangove na grafovima… (kao…)
[/quote]
I meni se cini da se tu eventualno moze desiti da dionica spadne ispod 40… ali ne i vise….
Danasnji pad, a i onaj ovih dana, je trejderske naravi. Gledam kako mi atpl raste, a u isto vrijeme rivp pada. Please…
Razlog da valamar pada ili stagnira je čini se
prodaja dionica iz drzavnog paketa da se smanji prosjek cijene i igrači što bolje prođu
Barikb, mislim da je portfelj sto drzava prodaje premali i samim time prenebitan da mijenja bitno cijenu, cak i najmanje. To se u tri dana rijesi i sumnjam da bi to poremetilo cijenu. Razlog stagniranja cak i pada je potrebna korekcija kako bi dionica imala zdrave temelje rasta. Po meni ta bi korekcija trebala otici do 37-38 kn ali vidite da ne moze pasti ni ispod 41kn. Mislim da se situacija previse muci na tim razinama od 41-42kn, vidite po volume-u da sve manji broj cak i daytradera (ako takvi na Valamaru postoje). nema interesa “kupiti lipe” od mogucih zarada. Druga stvar da vrte svaki dan po 20 000 dionica i zaradjuju zaradu… Ali cisto sumnjam. Bez prave korekcije, ili barem ispod 40 .. nema pravog rasta gore.
naravno da nije prevelika količina taj državni paket, ali to su naša posla…