RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 06:23
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,21
247.181
47,426
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Što se tiče prodaje (mojedionice i ZSE) + izvještaj stranice 79 i 89.
KOEI // 14.6.2016. // 39,791 // 690 // 27.455.790
JNAF // 2.2.2016. // 2,527 // 4.500 // 11.371.500

Što se tiče priznanja odgođene porezne imovine pogledajte MRS 12. i izvještaj stranice 90,91.

Nagađam, pretpostavljam, mislim.. A sve je crno na bijelo, egzaktno, pet minuta posla s jednim otvorenim okom u tri ujutro.. Jednog dana možda vidimo od nekoga ovdje i kvantitativnu argumentaciju zašto Valamar vrijedi koliko god da nekome vrijedi

hvala value

to što su prodali dionice uz zaradu, pa mi svi to ovdje pokusavamo zar ne. dakle plac gore.

glede obračuna poreza – to mi svejednako ne ide u glavu . uanjiti poreznu sonovicu, to mi jelogično, ali povisti dobit tako da poslije poreza imam vise no prije poreza. sjecam se u poreznoj prijavi da osobni odbitak moze biti jednak ili manji od ukupnih prihoda – jer da jeveći ispalo bi da drzava nama mora platiti porez. tako nekakio ovdje ispada.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

ValueWalk i ostali
Dosadni ste s jednokratnim stavkama. Pa niste ih vi otkrili! Napisala ih je Uprava u izvješću.
Po čemu ste vi jako pametni jer na njih ukazujete? Jesmo li mi ostali idioti? Pa ne znamo čitati.
Jednokratne stavke su stavke ko svake druge. One su prihod. Jednokratan. A kod firmi koje investiraju, grade, otpisuju, prebacuju itd. isprekidani nizovi raznih jednokratnih stavki čine kontinuitet. Dio života.
Ja potpuno razumijem što vi pišete, but are you really to thick to understand da je to upravo ovo što govorim, život kao takav? Nema odvajanja jednog od drugog.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Nadalje, ja ovu dionicu uopće ne promatram kroz prizmu ovog izvještaja. On je passe prije nego je uopće počela realizacija onog što u njemu piše. U njemu samo piše da firma radi i raste u svim pogledima.
Mene zanima 2019 ili 2020. I cijena od 70-80 ili više kn uz miran san.
A on meni o jednokratnim stavkama. A pišu u fusnoti na prvih par strana! Svašta.
P.S.
Belje i sl. je prošlost.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Znači kada ćete raditi projekciju prihoda i dobiti za 2017. to ćete ukljućiti odnosno ponovno dodati? Iako te imovine više nema jer je kompletno prodana. Ili ćete iz neba lupati neke druge jednokratne stavke s obzirom da se uvijek nešto pojavi…

Odustajem, pozdrav.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Izvješće je solidno i sad se i oko toga prepirete hahaha

Viđeni su ljudi u crnom!!!!!

Izvještaj kakav se i očekivao, ništa se posebno nije dogodilo. Brojke su točno onakve kakve su predviđene prije par mjeseci.

Izvještaj kakav se i očekivao, ništa se posebno nije dogodilo. Brojke su točno onakve kakve su predviđene prije par mjeseci.

Točno. Ništa posebno. Očekivano dobro.

Što je sa dividendom? IZgleda da je uprava neće predložiti.

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/inMaGyabLF1q5s5bCEybug==.pdf

Sukladno ekstrapolaciji prijašnjih rezultata (iz poslovanja, da nam se “kolege od jednokratnih stavki” jako ne unervoze) može se očekivati dividenda od oko 1 kn.
Ukoliko bi se išlo na manje onda bi pretpostavljam to pravdali investicijskim planovima.
Neisplatu dividende ne mogu uopće zamisliti.

Mogla bi biti i više od 100 lipa, ali i 70 do 80 lipa je vrlo prihvatljivo.
Treba uzeti u obzir velike investi cije itd.
Možda opet bude opcija zamjene dionica za dividendu.

Nadalje, ja ovu dionicu uopće ne promatram kroz prizmu ovog izvještaja. On je passe prije nego je uopće počela realizacija onog što u njemu piše. U njemu samo piše da firma radi i raste u svim pogledima.
Mene zanima 2019 ili 2020. I cijena od 70-80 ili više kn uz miran san.
A on meni o jednokratnim stavkama. A pišu u fusnoti na prvih par strana! Svašta.
P.S.
Belje i sl. je prošlost.

onda bi vi s ovim mogli biti zadovoljni za buduće razdoblje;

“Potpisana je strateška poslovna suradnja s društvima TUI
Northen Europe Limited, TUI UK i TUI Nordic Holding AB. Ona
obuhvaća brendiranje Family Life Bellevue Resorta 4* u Rapcu
u prvi Family Life koncept u Hrvatskoj prema standardima
TUI-a te poslovnu suradnju u trajanju od tri godine (sezone
2017., 2018. i 2019.). Isto tako, sklopljen je ugovor o alotmanu
s DER Touristik Köln GmbH u trajanju od tri godine (sezone
2017., 2018. i 2019.) s garancijom popunjena.”

to je samo jedan mali segmentić iz izvješća,
i još jedan podatak, koji ukazuje da imaju sve više vlastitih dionica, znači netko izlazi, a netko ulazi, ma skoro kao i na svim ostalim dionicama, i da ne zaboravimo,
pa prodali su jedan solidan paketić Ingre, znate li vi koliko je to psihološki pozitivno utjecalo na rast ove dionice, 1.8 mil.gotovine na rn. a sada neka Igor misli što će i kuda će s njima

New Report

Close