Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,22 | 70.380 | 13,478 | 5,20 | 5,22 | 0,00% |
Šta je ovo? Stand off na 2 lipe do dolaska FI-a? Obično su ga objavljivali do ovog datuma.
Neće biti ništa spektakularno u FI po mojoj viziji. Sve po platnu.
Rabac je srušen, vidjet ćemo kako će to izvest u bilanci.
4. kvartal bio trebao bit u gubitku i to većem,
sve drugo bilo bi 8. svjetsko čudo
FI za godinu dana, e to je već druga priča.
Da, sve jasno. Zanima me prvenstveno da vidim prihode u Q4. Da li se i koliko puni u tim mjesecima.
Valamar u partnerstvu s TUI-jem planira u Rabac dovesti 80.000 gostiju, što znači oko 400.000 noćenja, primarno kroz otvaranje novih avio tržišta s p
Neće biti ništa spektakularno u FI po mojoj viziji. Sve po platnu.
Rabac je srušen, vidjet ćemo kako će to izvest u bilanci.
4. kvartal bio trebao bit u gubitku i to većem,
sve drugo bilo bi 8. svjetsko čudo
FI za godinu dana, e to je već druga priča.
Ja se isto sa tobom slažem. Kako kažeš,vjerovatno je potrošeno za Rabac (i drugo) novaca i slično što će se vidjeti i na RDG i na bilanci + više zaposlenika od imperiala dakle i veći hladni pogon. Slično je bilo prošle godine na kraju god i 1. tromjesčje 2016 pa su se svi čudili čemu takvi troškovi.
Jedino dobro je što je ova sezona malo bila duža pa će to bar malkice ublažit ali ništa previše.
Moje mišljenje globalno što već govorim duže vrijeme je da je ovo tipična ciklička dionica. Kako ne znamo kada će smjer rasta u svijetu okrenuti u crveno, shodno je očekivati da će ona i dalje outperformati index tj. Crobex u našem slučaju. Živi bili pa vidili!
Englezi ubrzano bookiraju prije nego im funta padne
Ugovaraju se nove avionske linije , pa iz i New yorka
Skaro
Vjerovatno hoće. Ipak prihodi i dobit rastu brže od RH ekonomije jedno 5 puta.:-)
Logično je da baš Global kupuje 🙂
Prošle godine HPB Global zabilježio je najviši prinos među mješovitim fondovima. Koja su ulaganja doprinijela takvom rezultatu?
HPB Global fond je u 2016. zabilježio odličan rezultat zahvaljujući kvalitetnoj razdiobi sredstava između obveznica i dionica. Iskoristili smo jaki rast hrvatskih obveznica, a imali smo i velik dio portfelja uložen u dionice kompanija koje su dobro poslovale i ostvarile snažan rast cijena poput Valamar Riviere, Adrisa, Podravke i Prilepske pivare.
Di ste nostradamusi, toliko ste govorili i bili sigurni da izvjestaj dolazi prije 15.2 a danas 16.2 i jos nista. Ajde molim vas dosta komentiranja vise, pustite dionicu da sama naraste bez vasih znanja,saznjanja itd… hvala i idite radit nesto.
Ništa neobično . Uzimanje profita koji su kupovali niže .
Kada ih isplatimo , onda kako se sezona bude punila sa toplijim danima
naročito pred Uskrs , promjena smjera , ili nešto ranije