Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,21 | 247.181 | 47,426 | 5,20 | 5,22 | 0,00% |
Nije nikakva kopija već živa realnost i stvarnost…netko nakon nekog vremena progleda a netko nikad….
Novosti iz valamara
Viv veljača …
@ plavi 01
pa naslov odgovara istini..
Bilbija je do sada prodao skoro milion dionica rivp od 20-42…..i kupio za taj novac 110 000 dionica atpl..
Ne kužim šta ti tu nije jasno???
I zašto novinari kao pišu krivo kad je to istina…ili ti ne želiš vjerovati u to
točno,senzana
Naravno istina je, medutim nacin na koji je autor clanka isti clanak servirao na facebooku ("Zanimljivo…") indicira da je htio napraviti klasican clickbait senzacionalistickim naslovom.
I kao sto su mnogi prije mene vec rekli, zasto bi izlazak bio nesto negativno… Dapace, unazad mjesec dana pojavile su se izmedu ostalog i dvije pozitivne analize.
Usput, netko je nedavno zazivao korekciju 🙂 Evo, dosla je!
[/quote]
točno,senzacionalisticki naslov. Dok ova dva igrača znaju zašto izlaze ovaj koji to piše ne zna za pravilo koje kaže zašto moraju izlaziti.
Opa, nisam znao za kućice na rabu.
To je 300 kućica više ove godine.
Dal je negdje objavljano koja je procjena rasta troška plaća? Odoše Slavonci u Dublin nema ko raditi.
O tome ja pricam vec dugo vremena. Naravno da nema tko raditi jer dovoljno je vidijeti da se Valamar oglasava ispred osnovne skole u Porecu. Znaci svi su dobro dosli, a da ne govorim koliko dobrog kadra je napustilo Valamar. Zar je pozitivno hvaliti se da 65% radnika se vraca raditi ponovno u Valamar. Po meni je to los rezultat.
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/svjetska-jedrilicarska-elita-dolazi-u-porec-544417
Koliko sam shvatio iz teksta, Valamar je jedan od glavnih sponzora događaja … za one koji ne znaju kakav je to događaj, recimo da je to sljednik nekadašnjih match race regata koje su se jedrile na monotrupcima, a kod nas ih je organizirao ACI u Rovinju i kasnije u Dubrovniku … zanimljivo, u svako slučaju treba ići pogledati …
evo linka i sa stranica WMRT: http://wmrt.com/events/wmrt-porec-match-cup-2017/
Svaka čast, biti će to spektakl … i da ne zaboravim, jedriličari su klijentela koja jako puno troši …
Tehnički, čovjek je upravu, dionica se treba “hladiti”, a koliko će propasti u tom razdoblju teško je reći. Ne vjerujem do 36…37,ali sve je moguće…pa i da ne propadne puno nego da se hladi i drži neki nivo kao i dosad često… Na Vama je da procijenite, ja ću to promatrati u sedlu, spreman sam i na pad 20 %..ali ne vjerujem da će se dogoditi.. bok bok
Mirovinski fondovi nisu kupili niti na 5 kn, ni 10, ni 20,
ni 30, ni 40 kn. Točnije vrlo male količine.
U isto vrijeme kažu da nemaju dovoljno mogućnosti za ulaganje.
Valamar je radi toga prema mome mišljenju zbog te činjenice
jedno od najsigurnijih ulaganja na ZSE. A licitiranje sa cijenom
nema smisla, to je tržišna kategorija.
Međutim, ovdje i da nema poslovanja (a ono je fantastično…)
osigurači su najbolje nekretnine na Jadranskom moru.
Investicije su u tijeku. Ja ne mogu zamisliti ozbiljan portfelj
bez ove dionice, dugoročni. A fluktuacije cijena nema smisla
pogađati.
Mirovinski fondovi nisu kupili niti na 5 kn, ni 10, ni 20,
ni 30, ni 40 kn. Točnije vrlo male količine.
U isto vrijeme kažu da nemaju dovoljno mogućnosti za ulaganje.
Valamar je radi toga prema mome mišljenju zbog te činjenice
jedno od najsigurnijih ulaganja na ZSE. A licitiranje sa cijenom
nema smisla, to je tržišna kategorija.
Međutim, ovdje i da nema poslovanja (a ono je fantastično…)
osigurači su najbolje nekretnine na Jadranskom moru.
Investicije su u tijeku. Ja ne mogu zamisliti ozbiljan portfelj
bez ove dionice, dugoročni. A fluktuacije cijena nema smisla
pogađati.
ovo je netočno.
Mirovinci su bili izloženi Valamaru kroz Rivieru Poreč pa su bili istisnuti van, zatim kad je došlo do relistinga objedinjene kompanije Erste Plavi je kupio veću količinu po cijeni oko mislim 19 kuna s kojom su ušli u top 10 i gdje su tek nedavno ispali van, ali mislim da su 11.
Također i Kapitalni fond je tu, a oni spadaju u 1.stup. Oni nisu kupovali nakon relistinga, ali jesu stjecali KORF po cijenama ispod 100 HRK ako se ne varam.
Da li su mirovinci mogli više ? Svakako.
ajde neka bloger veli da nece vise prodavati dionice pa ce konacno i cijena gore. tako jeftino kada se procuje da netko ima mnogo za prodati.
Kapitalni fond tj država ima 1,46 % Valamara.
Privatni mirovinski fondovi svi skupa nemaju ni toliko
ili tu negdje SVI SKUPA. O čemu vi pričate garavo.
Oni ovdje mogu uložiti nekoliko milijardi kuna bez problema.