RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 02:32
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,21
247.181
47,426
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovo danas je pokušaj rušenja radi dokupa po kunu jeftinije , A udruga sve prati pa ako bude potrebe ići će prijava 😉

A zasto bi trebale teorije “namjestenog trzista”? Zasto ne bi bila obicna trgovina? Neko hoce izaci i ponuda-potraznja se sreli na toj cijeni u tim kolicinama. Pa pogledaj promet!

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Ovo danas je pokušaj rušenja radi dokupa po kunu jeftinije , A udruga sve prati pa ako bude potrebe ići će prijava 😉

A zasto bi trebale teorije "namjestenog trzista"? Zasto ne bi bila obicna trgovina? Neko hoce izaci i ponuda-potraznja se sreli na toj cijeni u tim kolicinama. Pa pogledaj promet!
[/quote]

Pa da , kasnije se vidjelo da sva kupnja-prodaja ide po 43 , uz prilično velik promet. Jedino što je ask narastao , posebno od 90 pa na više 😉

Valamar Riviera u 2017. planira 1,7 mlrd. kuna prihoda
DOMAĆE KOMPANIJE7.2.2017.22:01

A zašto bi to bilo kažnjivo? Kažnjivo je imati povlaštene informacije i prema njima djelovati. A prodavati i kupovati na otvorenom tržištu nije kažnjivo. Možeš ti prodavati i kupovati koliko hoćeš, iz bilo kojeg razloga, pa bio taj razlog i da želiš spustiti cijenu. Isto tako smiješ i sumanuto kupovati iz razloga jer želiš digniti cijenu… Sve dok ne radiš to zbog povlaštenih informacija, nema problema. Svatko ima svoju taktiku i to je sve ok. Ako imaš više novca, naravno imaš i više izbora za odabrati taktiku! Koga to smeta može se prebaciti u USA, tamo je to malo teže zbog puno veće likvidnosti

I u humanitarnom radu su među vodećima u HR …
http://www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/valamar-riviera-prva-kompanija-nagradjena-s-ponosom-hrvatske-544346

Mislim da bi dio novaca iz rivp moga bi se preliti u ostale dionice turistickog sektora.Dionica rivp je puno napravio i mislim da bi tu trebala korekcija i zadrska dok ostatak turista ne odradi.To je moje osobno misljenje ,zanima me misljenje ostatka forumasa?

Mislim da bi dio novaca iz rivp moga bi se preliti u ostale dionice turistickog sektora.Dionica rivp je puno napravio i mislim da bi tu trebala korekcija i zadrska dok ostatak turista ne odradi.To je moje osobno misljenje ,zanima me misljenje ostatka forumasa?

Zašto bi jedna dionica “čekala” drugu?
Čitav turistički sektor raste ali pravila nema… isto i građevina… nema pravila i “čekanja”…

spalato
Slažem se. To se upravo događa. Ali neće ići duboko. Ovo je prejaka fondovska dionica da bi jako pala.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Ukoliko Valamar u 2017 ostvari 3% rast prihoda u odnosu na planirano (što mislim da je realno obzirom na veću potražnju u odnosu na planirano temeljem trenutnog bookinga) to bi iznosilo dodatnih 50 mil kn. Koliko po vama od tih 50 mil kn ide u EBITDA?

meni je zao onih navucenih koji su kupovali iznad 42, ali kako rekoh jucer, to treba korekciju do 40 kn kada cu ja kupovati. Ostalo me ne zanima i smatram to preskupim u ovim ranim fazama godine.

~50% iznad planiranog ide u EBITDA. Ipak postoje varijabilni troškovi. Može se i 60, ali to je već nategnuto.

Mozda su nekad i bile na istom nivou rizo i rivp, i mozda je valamar mogao zavrsiti kao ptkm , rizo ili neke druge njegove uzdanice, ali nije, na srecu i radost mnogih dionicara. Cesto je naglasavao da ako jedna prica od tih njegovih vizionarskih( suludih) uspije, da ce biti dovoljno..i tako i je..

No pain no Game

New Report

Close