RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 22:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,21
247.181
47,426
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ja ne prodajem jer sam dugoročan ulagač i ne zanima
me trenutna cijena. Zanima me kolika će biti dividenda,
jer se ovom većom cijenom radi određeni pritisak i na
dividendu, kako bi dividendni prinos ostao približno isti
kao do sada.

Čestitam svim imateljima dionice i ovdje niti jedna
korekcija niti dvije niti 3 korekcije, ne mogu ništa loše
napraviti dapače. I da padne na 30 kn. Bitna je prava
vrijednost i daljnji razvoj. Tko to nije shvatio mora još
puno učiti, a ne da se bavi time tko kupuje, a tko prodaje
jer to ne može biti relevantno za ništa. I najveći majstori
iskusni pametni i prekaljani kao npr. Bilbija promaše.
Evo i Zlatko Horvat strašan igrač, pa je promašio sedmerac.
Ali i dalje je vrhunski.

za koji dan će kupovati

kada mi je dosadno dođem na ovu temu i malo čitam postove..
Slobodno provrtite ili ovu temu ili bilo koju drugu dionicu postove iz 2007…apsolutno su indentični..
Da netko ne kaže da sam ljubomoran ili zavistan …Bože dragi ne!…Drago mi je da svi zarađuju i da če dionica još gore.
Ja sam svega toga svjestan ali je ipak nemam niti ne namjeravam kupovati.
Jer držim se svojih načela…kupuj što jeftinije…a ovo je jako skupo za mene iako nitko nije rekao da još neće rasti..
Ovo bi recimo bilo kao da je HT na 400 kuna…ili adris na 1000 kuna….ili kao jamnica na 250000 kuna…zar je rivp toliko bolja i potentnija od ove 3 da je biše od duplo vrednovana
Meni je to ljudi moji malo ipak previše…ja vam mogu reći da nikad ne prodajem na vrhu jer to svi čekaju a nitko ne dočeka.
Bravo za rivp i imatelje…ali sve ima svoj limit rasta…nitko nije rekao da firma neće još rasti…ali jednog dana će dosegnuti svoj maximum i to je to…dali je več ili će za 2-5 godina vrijeme će pokazati.
Samo vas želim upozoriti da ne budete previše euforični jer ovo nije sektor koji je otporan na krize i kao neke druge dionice.
Sretno svima

A BALVANA!!! :) :) :)

Ja za RIVP nemam pojma koliko će biti cijena,
ali neka druga roba smatram da će biti jeftinija.
To je stvar tržišta. U svakom slučaju su 3 opcije.
Ne znam zašto gnjavite i inzistirate oko trenutne cijene.

Povrće skuplje od mesa, a prodavači poručuju: To vam je zakon ponude i potražnje

sve ima svoju cijenu, dionice pohgotovo.

Računati se mora inače čovjek ne zna kupuje li muda po cijeni bubrega. Trenutna cijena odraz je nekih multipli, cijena kroz godinu dana bit će odraz nekih novih multipli. Zar može nbiti svejedno je li ebitda 2017 550 ili 600 , je li ebitda marza 34, 35 ili 36, je li trzisna cijena 10, 11 ili 13 ebitda. nema bez računa ništa, slušati tatu bloger nije dosta.

Samo Jako, samo Aljoša, samo Vlahi ...

BearG.. ja ne razumijem zašto se ti uopće javljaš na ovu temu… sam si priznao (ako govoriš istinu) da nemaš namjeru ni kupovati ni prodavati RIVP.. jer imaš svoje viđenje rizika ulaganja u turizam i sl.
ja smatram da nisi u pravu i mislim da je potrebno pogledati dosadašnji razvoj firme, potpisane ugovore sa turoperatorima o višegodišnjoj suradnji i sl. Rizici naravno postoje, turizam nikako ne smije biti skup djelatnosti na kojima treba temeljiti razvoj nekog gospodarstva… ponajmanje našeg. Ali budimo realni, dok se svaka druga tvrtka koja želi izvoziti mora dobro pomučiti da bi ostvarila plasmane… turizam u RH to odrađuje i bez nekog marketinga… (govoreći načelno)… dok valamar ima i glavu i rep.. razrađenu strategiju, tržišnu segmentaciju, viziju i cilj… molim te, prestani govoriti o Valamaru kao o tvrtci koja luta bespućima hrvatskog turizma, jer ona to odavno nije… ona nije iznajmljivač koji čeka goste i ovisi o ulasku automobila na graničnim prijelazima u špici sezone

kada mi je dosadno dođem na ovu temu i malo čitam postove..
Slobodno provrtite ili ovu temu ili bilo koju drugu dionicu postove iz 2007…apsolutno su indentični..
Da netko ne kaže da sam ljubomoran ili zavistan …Bože dragi ne!…Drago mi je da svi zarađuju i da če dionica još gore.
Ja sam svega toga svjestan ali je ipak nemam niti ne namjeravam kupovati.
Jer držim se svojih načela…kupuj što jeftinije…a ovo je jako skupo za mene iako nitko nije rekao da još neće rasti..
Ovo bi recimo bilo kao da je HT na 400 kuna…ili adris na 1000 kuna….ili kao jamnica na 250000 kuna…zar je rivp toliko bolja i potentnija od ove 3 da je biše od duplo vrednovana
Meni je to ljudi moji malo ipak previše…ja vam mogu reći da nikad ne prodajem na vrhu jer to svi čekaju a nitko ne dočeka.
Bravo za rivp i imatelje…ali sve ima svoj limit rasta…nitko nije rekao da firma neće još rasti…ali jednog dana će dosegnuti svoj maximum i to je to…dali je več ili će za 2-5 godina vrijeme će pokazati.
Samo vas želim upozoriti da ne budete previše euforični jer ovo nije sektor koji je otporan na krize i kao neke druge dionice.
Sretno svima

A još uvijek nikakava valuacija od vas po kojoj je ovo jako preskupo. 🙂

Ovo danas je pokušaj rušenja radi dokupa po kunu jeftinije , A udruga sve prati pa ako bude potrebe ići će prijava 😉

Kako mislite pokusaj rusenja ako je uspjesno sruseno za kunu? I to su se bas danas sjetili, ne pred dvije godine, ne pred godinu dana, ne pred sest mjeseci. Bas danas su skuzili da je RIVP zapravo dobra firma pa su se ukrcali po 43 kn. Bravo za njih!

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Boombar, mislim da nema smisla objašnjavati trejderima.
To je kao da nekome tko ne može ustati ili hodati, objašnjavate
skijanje teoretski. Trejderi su ovdje potpuna nevažni.
To je još jedan plus za RIVP.

Ovo oko rušenja za 1 kn, jasno je da se čovjek zeka-peka.

Izgubio sam smisao za humor na ovom forumu pa nikad ne znam tko se sali a tko je ozbiljan. A malo sarkazma za poslije rucka nikada covjeku ne skodi.

Ponavljam, radim u Belju i što novinari pišu je laž. Belje je odlična firma i proizvodi toliko dobrih proizvoda kakve ni Podravka nema.

Ne znam meni se čini da netko iskrcava milione prvo na 42.99, a sada na 43,00 (makar bi mogao komotno i pola kune više)

Ja ne prodajem jer sam dugoročan ulagač i ne zanima
me trenutna cijena. Zanima me kolika će biti dividenda,
jer se ovom većom cijenom radi određeni pritisak i na
dividendu, kako bi dividendni prinos ostao približno isti
kao do sada.

Čestitam svim imateljima dionice i ovdje niti jedna
korekcija niti dvije niti 3 korekcije, ne mogu ništa loše
napraviti dapače. I da padne na 30 kn. Bitna je prava
vrijednost i daljnji razvoj. Tko to nije shvatio mora još
puno učiti, a ne da se bavi time tko kupuje, a tko prodaje
jer to ne može biti relevantno za ništa. I najveći majstori
iskusni pametni i prekaljani kao npr. Bilbija promaše.
Evo i Zlatko Horvat strašan igrač, pa je promašio sedmerac.
Ali i dalje je vrhunski.

Barikb… potpuno se razumijemo! Definitivno ste u pravu u svakom slovu ovog posta… Pa i o Zlaji 😉
Neki ljudi ne razumiju posao, nego se samo bave špekulacijama… a kad bi ih pitali dali znaju da je Valamar potpisao već nekoliko ugovora o Alotmanu s garancijom punjenja… mislili bi da pričamo o dobroj klopi 🙂 a ne o poslu koji ima svoj cilj i svrhu..

koliko 43-ica bože mili tko će odustati pradaja ili kupnja
nesto slično bilo na 38 danima dok nije krenulo

dan je pametniji od noći!

New Report

Close