Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Čestitam svim dioničarima RIVP-a novu 2017. i da bude barem približno uspješna kao 2016.!
Sada malo o ulaganju u Rabac, pošto se slabo pisalo o isplativosti iste, ako postoji netko tko sumnja u isplativost ulaganja, dvije jednostavne formule za izračun su na stranici:
http://www.effect-dubrovnik.com/index.php?option=com_content&view=article&id=100%3Ahoteli&Itemid=106
Pošto se radi o obnovi formulu bi trebalo donekle prilagoditi, ali uzmimo to u obzir na kraju izračuna.
Obnavljaju se smještajni kapaciteti kojima je minimalna cijena bila cca 90 eur/dan/soba , na stranicama Valamara možemo vidjeti da su nove min. cijene 323 eur/dan/soba odnosno 272 eur/dan/soba
Ulaganje iznosi cca 562 M kn tj. cca 75 M eur za 764 sobe , kamata max. 2,5%.
Sve podatke uzmite s rezervom i slobodno sami pronađite i dođite do izračuna.
Prema mojoj računici dobra investicija, ali tko zna…
P.s. Naravno da ovo nije nagovor na kupnju/prodaju
Možete malo pojasniti što ste ovdje točno izračunali?
ajmo trejderi jabuke vam gorke, uzmite lovu ovdje
Jesti bili na Adventu u Poreču. Valamar ima(o) svoju kućicu.
Tisuće gostiju….vrijeme iz snova
Ideš! Koji početak godine!
Kolega Kresso mi racionalni investitori znamo izračunati stvarnu fer vrijednost Valamara a koja je konzervativnom metodom 6x kn….:-)))
Svaka kuna dobro dođe. Danas veliki volumen trgovanja ovdje, a
cijena ipak nešto viša ovdje. U zadnje vrijeme je bilo dosta kilavo
što je meni strpljivome po mjeri, ali gdje sam ja od pravih trejdera.
Kad računam koliko sam puno uložio ovdje i koliko sam u plusu, jednostavno sam zadovoljan.
A lijepo su mi govorili (Ona i drugi)…umjesto da si kupovao dionice.
mogao si kupiti još jedan stan i time uložiti u nešto sigurno.
Pitam jednog poznanika na kavi još prije nekoliko godina u vezi nekih
dionica…veli on meni ” Gle sad ću ti ja to lijepo objasniti, to ti
je kao kladionica, čista kocka…te dionice, to ti oni sve namjeste i na kraju izgubiš”
Bolje kukat kako ne valja država i slično, nego pametno investirati naravno.
Neobično je šupalj ask sve do 40 kn, bez MM svega
18.000 tisuća dionica ili oko 100 tisuća eura. Pomalo nevjerojatno.
Valjda nešto gruntaju ti prodavači umjesto da stave
veće naloge, jer ovaj rast danas je prilično velik.
Vidjet ćemo.
ajmo trejderi jabuke vam gorke, uzmite lovu ovdje
Jesti bili na Adventu u Poreču. Valamar ima(o) svoju kućicu.
Tisuće gostiju….vrijeme iz snova
iako je poreč (po ne znam koji puta zadnjih godina) imao najviše gostiju u HR za advent i novu godinu, opet smo u medijima gledali isključivo dubrovnik i zagreb.
@Delboy: u onoj raspravi Poreč v. Dubrovnik sam se složio s vama, ali ovo s adventom Poreč-Zg nisam baš siguran. Otkud te brojke?
pa otkud i sve ostale, iz turističke zajednice . u poreču se odmaralo najviše turista. dubrovnik je 2, zagreb 3, rovinj ili split 4. ovo u zagrebu su zanemarive brojke jer nemamo kapaciteta, a goste iz sesveta , varaždina i slovenije koji ne prenoće ne računaju. no isti takvi slovenci i talijani dođu i u poreč na 1 dan. gledaju se gosti na odmoru koji odsjedaju u smještajnim kapacitetima. turistička zajednica jedino to može brojati. jednodnevni dolasci nisu turizam nego ugostiteljstvo.
Prošla dogovorena transakcija 30.000 komada po 36,35 kn.