Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Krk ili Ježevac? Krk je gotov koliko ja znam.
Novih 250 kućica sveukupno ove godine…to je jedan dobar hotel.
Ovdje u kampu Krk lupaju od 10.mj. sa čekićima, šire jedan plato i postavljaju nove platzeve za oni fiksne kućice i još neke radove druge…
[/quote]
koliko vidim šire se kapaciteti
a dal neko vidi probijamo li uskoro vrh iz 2016
ako krobi hoće preko 2000 valamar bi trebalo pogurati prema 40 kn a s njim i adris-p prema 500 kn
iako će najvjerojatnije valamar imati i dalje uzlazni trend IB i dalje prodaje i ulazi u AP.Nije važno samo imati milijune treba imati i hrabrosti za ulazak u brodar,znanja i dobru info za ulazak u brodara.
Veseli me da brodari i građevinari rastu to je dobar znak za sve ostalo.
Igor Bilbija prodaje Valamar Rivieru, kupuje Atlantsku plovidbu
Autor/izvor: SEEbiz
Datum objave: 27.11.2016. – 06:37:02
ZAGREB – Jedan od najpoznatijih malih ulagača na Zagrebačkoj burzi Igor Bilbija poprilično je aktivan u listopadu i studenome.
Bilbija je i ovih dana nastavio kupovati dionice Atlantske plovidbe (ZSE:ATPL-R-A) pa je već stigao cdo respektabilnog udjela od 7,58 posto, odnosno 105.760 dionica.
Istodobno, ovaj ulagač prodaje dionice Valamara Riviere (ZSE:RIVP-R-A). Primjerice, krajem ovoga tjedna prodao je paket od 11.000 dioonica vrijedan oko 380 tisuća kuna. Trenutno je deseti najveći dioničar Valamara sa 1,12 posto udjela.
što čeka valamar sa zagrebom?
Hotelske investitore zanimaju Zagreb i Split, obala ipak manje
Zagreb treba jedan jako dobar hotel, poput Park Hyatt hotela, i tražimo takav projekt”, otkriva Aoyama.
Kad je u pitanju hotelski biznis, ulagače zanimaju u prvom redu gradovi, Zagreb i Split, Jadran nešto manje zbog sezonalnosti i još uvijek kompliciranih procedura u mnogim destinacijama, uz iznimku otoka kojima pak fali infrastruktura.
Uz investitore, tržište intenzivno češljaju globalni hotelski brendovi, uključujući i Marriott, Hyatt koji su već ušli u neke projekte, dok Accor još traži, a šuška se da pregovaraju s Maistrom za Zagreb. Hyattov direktor razvoja Takuya Aoyama ističe kako hrvatski investitori i dalje misle da sve znaju, i zbog toga ne
iako će najvjerojatnije valamar imati i dalje uzlazni trend IB i dalje prodaje i ulazi u AP.Nije važno samo imati milijune treba imati i hrabrosti za ulazak u brodar,znanja i dobru info za ulazak u brodara.
…
Za velike rezultate treba imati hrabrosti.
Iako mislim da ovdje ni ne treba posebna hrabrost.
Dionica je “odradila” prilično nagli skok i čovjek je zaključio da je to-to za neko vrijeme.
I sam sam u sličnom preslagivanju (prodaja RIVP -> kupnja jednog brodara + drugi turist (ne zamjerite što ih ne otkrivam, ali mogu reći da brodar nije ATPL))
…
sve stoji što je napisano samo bi dodao koliki je rizik valamar a koliki brodar i svaka čast za kupnju brodara.Znamo da tržište reagira i po godinu unaprijed a brodari su prvi nagovijestitelji pozitivnog trenda jer tako nas uči povijestali ima jedna moja opaska.Naštancano je puno brodova i novaca pa po meni nije baš neka ponovljiva povijest.No veliki igrači imaju ekipu koja je to sve ukalkulirala i znaju kada će prodavati a za sada kupnjom mogu držati da ne dođe do većeg pada.
Dionica je "odradila" prilično nagli skok i čovjek je zaključio da je to-to za neko vrijeme.
I sam sam u sličnom preslagivanju (prodaja RIVP -> kupnja jednog brodara + drugi turist (ne zamjerite što ih ne otkrivam, ali mogu reći da brodar nije ATPL))
[/quote]
…
Dionica je "odradila" prilično nagli skok i čovjek je zaključio da je to-to za neko vrijeme.
[/Quote
ISPRAVAK]
sve stoji što je napisano samo bi dodao koliki je rizik valamar a koliki brodar i svaka čast za kupnju brodara.Znamo da tržište reagira i po godinu unaprijed a brodari su prvi nagovijestitelji pozitivnog trenda jer tako nas uči povijestali ima jedna moja opaska.Naštancano je puno brodova i novaca pa po meni nije baš neka ponovljiva povijest.No veliki igrači imaju ekipu koja je to sve ukalkulirala i znaju kada će prodavati a za sada kupnjom mogu držati da ne dođe do većeg pada.
Ne treba zaboraviti i da se veliki igrači mogu zaje…, kao i svi. Nije on prorok.
Da se vratimo na valamar.
Da tako je, kamp Ježevac, a ne Krk se dograđuje. Neke parcele uređuju a također su prošili kamp i napravili nove parcele prema nekoj šikari koja je ionako stajala neiskorištena te su nasuli jednu udolinu gdje će biti odlagalište prikolica.
U Zablaću u Baški se stavljaju kućice i prenamjenjuju se tvz. šatoraške parcele(jeftine) u malo bolje te se instalira bazen.
Ispod Hotel Atriuma će ukloniti male poslovne prostore (prodaja šlapa,rekvizita i slično) da ne smeta gostima.
Također se priča da bi željeli u Baški napraviti novo nogometno igralište malo dalje a na račun starog (koje je uz sam kamp i more) proširiti kamp
Eto to je to. Nije puno ali malo tu malo tamo i veseli čovjeka.
Ne treba zaboraviti i da se veliki igrači mogu zaje…, kao i svi. Nije on prorok.
Da se vratimo na valamar.
Da tako je, kamp Ježevac, a ne Krk se dograđuje. Neke parcele uređuju a također su prošili kamp i napravili nove parcele prema nekoj šikari koja je ionako stajala neiskorištena te su nasuli jednu udolinu gdje će biti odlagalište prikolica.
U Zablaću u Baški se stavljaju kućice i prenamjenjuju se tvz. šatoraške parcele(jeftine) u malo bolje te se instalira bazen.
Ispod Hotel Atriuma će ukloniti male poslovne prostore (prodaja šlapa,rekvizita i slično) da ne smeta gostima.
Također se priča da bi željeli u Baški napraviti novo nogometno igralište malo dalje a na račun starog (koje je uz sam kamp i more) proširiti kamp
Eto to je to. Nije puno ali malo tu malo tamo i veseli čovjeka.
a vesele i pisanja na str.jadran dd-crikvenica o interesu Valamara za tom turističkom firmom
novaca ima može se što se hoće još neki zimski centar i bog te veseli
Teško da može biti bolji ponuđač za Crikvenicu od Valamara.
Realizacija vjerojatno za 2-3 godine, kada Rabac i Krk budu
donosili puno veće prihode Valamaru. Poreč i otok Sv. Nikola
su fantastični, Dubrovnik je Dubrovnik. I to je to.
Trguje je po 35 kn danas praktički, a svi čekaju crni petak koji je prošao.
Svatko ZA SEBE treba zaključiti gdje će ova dionica iz svih mogućih
dostupnih podataka, analiza, izvješća i informacija.
Što se tiče IB i toga da prodaje RIVP i kupuje Atlantsku može se samo
postaviti pitanje gdje bi bila cijena RIVP-a da nije bilo tako jakog prodavača.
On prodaje konstantno od cijene 20 i nešto kuna.
Prodao je pola milijuna dionica i još ima 1.400.000,00 komada.
Teško da može biti bolji ponuđač za Crikvenicu od Valamara.
Realizacija vjerojatno za 2-3 godine, kada Rabac i Krk budu
donosili puno veće prihode Valamaru. Poreč i otok Sv. Nikola
su fantastični, Dubrovnik je Dubrovnik. I to je to.
Trguje je po 35 kn danas praktički, a svi čekaju crni petak koji je prošao.
Svatko ZA SEBE treba zaključiti gdje će ova dionica iz svih mogućih
dostupnih podataka, analiza, izvješća i informacija.
zašto realizacija za 2/3 godine. Tada će biti skuplje i vjerojatno prodano