RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 08:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
61.758
11,792
5,22
5,26
0,77%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nevjerojatni su mi ti znanstvenici kojima je RIVP prije nekoliko dana.- tjedana vrijediila 35 kuna po koliko se kupovalo a sada prodaju za manje od 31 kn. Nakon ovako uspješne turističke sezone nema niti jednog opravdanog razloga koji bi opravdavao ovakav pad cijene u zadnja 2 dana. Ali želim svu sreću prodavateljima i zahvaljujem im na povoljnoj prilici da se podeblja RIVP udjel u portfelju. Dajte srušite i na 29 molim vas. Puno se zhvaljujem.

Barikb 3.11.2016 10:59
Korisnik s iskustvomVeliki krug prijateljaDobar prosjek ocjena –
Sada je već psihologija počela dominirati.
Kupio sam po prosječnoj cijeni 30,70 kn danas. Jučer skuplje.
Vidjet ćemo , zasad zadovoljan.

Trebao si kupiti prije 3-5 godina

Raslo s 20 na 36 neki dan i svi se cudite sta pada na 31 kn

Daj mi molim te javi koliko su se fundamenti promijenili u meduvremenu, ulaganja, dobit, prihodi itd.
Jedan od rijetkih razloga za pad jest povecanje poreza ugostiteljima, ali ne i poreza na smjestaj, a sto mi se cini da nije dobro iskomunicirano s javnoscu!

Nevjerojatni su mi ti znanstvenici kojima je RIVP prije nekoliko dana.- tjedana vrijediila 35 kuna po koliko se kupovalo a sada prodaju za manje od 31 kn. Nakon ovako uspješne turističke sezone nema niti jednog opravdanog razloga koji bi opravdavao ovakav pad cijene u zadnja 2 dana. Ali želim svu sreću prodavateljima i zahvaljujem im na povoljnoj prilici da se podeblja RIVP udjel u portfelju. Dajte srušite i na 29 molim vas. Puno se zhvaljujem.

Ti buš se vrlo brzo pozdravil sa svojim novcima, ako ćeš na burzi gledati u retrovizor!

Daj mi molim te javi koliko su se fundamenti promijenili u meduvremenu, ulaganja, dobit, prihodi itd.
Jedan od rijetkih razloga za pad jest povecanje poreza ugostiteljima, ali ne i poreza na smjestaj, a sto mi se cini da nije dobro iskomunicirano s javnoscu!
[/quote]

Pogledaj fundamente od dlkv pa vidi di je cijena!!

Malo strašilo na asku

zpongy zpongy, pa nije mi to prva kupnja,
nego dokup kad je pala za 15-ak posto.

[/quote]

Pogledaj fundamente od dlkv pa vidi di je cijena!!
[/quote]
Mogu gledati i fundamente od npr Podravke, T-coma itd i usporedivati..jedino je pitanje zasto to nikada necu napraviti, a odgovor je podosta jasan..
Kada budes bio spreman dati usporedbu fundamenata turistickih dionica, a pogotovo promjena fundamenata koje su se dogodile kod RIVP-a tijekom rasta cijene..do tad sretno, slobodno usporeduj kruske i jabuke i navijaj

Dovršio sam dokup po 31 kn.
Mislim da je rasprodaja gotova.

Nije nagovor na ništa.
Umjesto foruma, slušajte licencirane službene financijske stručnjake.

i trezor je kupovao ovih dana

slijedi nam precesija

i trezor je kupovao ovih dana

Skupljaju za dividendu vjerojatno 🙂

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2016__4112016120153.pdf

16517 dionica

New Report

Close