Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Te nagrade su odlicna reklama, a iako, kako kazes nista ne znace za valuaciju, znace za poslovanje i pokazuje nam da se Valamar predstavlja u top svijetlu i da nastoji raditi i druge godine ko ove, a sto ce svakako znaciti za valuaciju.
Ja vjerujem da oni puno bolje znaju ko bira destinaciju i hotel po tom kljucu nego ti.
daj ne lazi ljude, ja sam iz Poreca vec 17.10 grad je bio prazan, duse nije bilo! Od Valamarovih hotela radio je samo Diamant i Crystal s time da se zatvarao i otvarao na par dana. Od Plave Lagune radio je Parentium i Molindrio…uglavnom 1. tjedan u 10.mjesecu je bio super i onda razocaravajuce..tako da ne lazi ljude, bilo je nesto domacih ali sta oni mogu..popit kavu potrosit 10-15 kn i to je to.
Dubrovnik pun ko šipak
Tu petardu spomenuo eminentni ekonomist pa sad svi ponavljaju. Imali smo mi petardi pa je turizam prezivio a mnoge druge industije nisu. Meni se cini da je Hrvatskoj jedini spas turizam. Florida Europe. Dignut razinu privatne medicinske usluge i dovesti starije bogate europljane na nasu obalu. Da to provedu pola godine +1 dan. Sjedi pod palmu i uzivaj.
daj ne lazi ljude, ja sam iz Poreca vec 17.10 grad je bio prazan, duse nije bilo! Od Valamarovih hotela radio je samo Diamant i Crystal s time da se zatvarao i otvarao na par dana. Od Plave Lagune radio je Parentium i Molindrio…uglavnom 1. tjedan u 10.mjesecu je bio super i onda razocaravajuce..tako da ne lazi ljude, bilo je nesto domacih ali sta oni mogu..popit kavu potrosit 10-15 kn i to je to.
Dubrovnik pun ko šipak
[/quote]
Nemam interesa u RIVP, ali mogu potvrditi da sam bio u Rovinju do jučer, u Maistrinim hotelima, neki hoteli su doslovno puni. Pretpostavljam da ništa lošije nije niti u Rivijerinim hotelima.
lp
Sada je već psihologija počela dominirati.
Kupio sam po prosječnoj cijeni 30,70 kn danas. Jučer skuplje.
Vidjet ćemo , zasad zadovoljan.
Dubrovnik pun ko šipak
[/quote]
Nemam interesa u RIVP, ali mogu potvrditi da sam bio u Rovinju do jučer, u Maistrinim hotelima, neki hoteli su doslovno puni. Pretpostavljam da ništa lošije nije niti u Rivijerinim hotelima.
Tako je..iz Rovinja sam i mogu potvrdit da su hoteli puni a u Duborvniku bio do prrkjučer poslovno i vrvi turistima.
Napokon su podsezone počele se duljit.
lp
[/quote]
Maratonac, hvala što brinete za moj portfelj, ali mislim
da vi samo mislite da znate kamo će cijena RIVP-a.
Nisam planirao tolike novce uložiti ovdje, ali ipak povoljna
cijena prema mojoj računici, je bila presudna.
Sve najbolje sa DLKV.