RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 09.11.2024. u 23:35
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,16
87.120
16,898
5,14
5,18
0,39%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Standardno dobro???
22% veći prihod… Dobit povećana sa 322 na 490 mil.

Izvješće je više nego dobro…
skoro 500 milijuna neto dobiti uz 200 milijuna kuna amortizacije.

btw. iz ovoga se vidi da je izvučen maksimum iz Q3, i da će u buduće biti jako veliki problem povećati prihode i dobit koji su već na maksimumu…

Sada treba raditi na Q2 i Q4, samo oni mogu kumulativno povećati prihode i dobit…

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Ajme da mi je opet 2010. Ovo je brutalna firma.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

bomba ko i ADRS.

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Nevjerojatno dobar FI, gledam i uživam.
K tome i jeftino novo zaduživanje za Rabac itd…..što reći nego ovako se radi business
Čestitke svima……………..

Misliš 40.000 komada. Ova dvojica su izašli sa po 10-ak miliona kuna. Izlazna vrata će bit preuska za sve kad krene pad.

A koliko miliona imaju "ta dvojica"??!? Njima je 10 milja kao meni otprilike 1000 kn! Šta Vi kolega mislite da su oni prodali i stavili te novce na oročenu štednju…pa koliko je samo IB zaradio na ATPL?! Halo!
[/quote]

Halo, realizirano ništa. A i kome da proda da to poželi. Tu većih investitora odavno nema. Osim ako nema neki inside.
[/quote]

Najbolje da ulazi sa desecima milijuna kuna u neku dionicu, a da nema dogovorenu izlaznu strategiju….

Dobit narasla preko 40%. Lijepo je biti dionicar ovog “fondovskog smeca”.

35 plus dobra dividenta…
Šta ti treba više!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

Ne može rasti do vijeka, ali može još xxxx tko zna
U pitanju je razvojni ciklus… za pretežno goste iz Njemačke i Skandinavije
veće platežne moći. Kolega maratonac, pričam o fotki koja se nalazi na
22. stranici izvješća http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/RIVP-fin2016-3Q-NotREV-N-HR.pdf
A za ekipu diončara na 32. stranicu se ne treba previše brinuti.

Pustimo prognoze prognostiku gdje je vrh.

btw. iz ovoga se vidi da je izvučen maksimum iz Q3, i da će u buduće biti jako veliki problem povećati prihode i dobit koji su već na maksimumu…

Sada treba raditi na Q2 i Q4, samo oni mogu kumulativno povećati prihode i dobit…

Neće biti problem, kao što nije bio problem niti do sada. Vidite da su investicije baš usmjerene u tom smjeru, najviše će donijeti u Q3.

Čestitam dioničarima, ovo izgleda zastrašujuće dobro 😉

New Report

Close