RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 13.11.2024. u 00:01
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,22
70.380
13,478
5,20
5,22
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Maratonac ukratko…ukoliko ste špekulant onda ste vjerojatno laganini u panici naročito ukoliko ste kupili po višoj cijeni od sadašnje špekulirajući da će cijena “sigurno” rasti do izvješća i par dana nakon toga “izletjeti van”, međutim na ovoj dionici stvari funkcioniraju malo drugačije od obične špekulacije :-))) Za nas investitore ovo je nešto posve normalno i uobičajeno…brzi rast sa cc.26kn na 36kn te korekcija na sadašnjih cc.32-33kn.Kak se ono veli “sutra ćemo biti pametniji” pa da vidimo izvješće.:-)

Kolega Kresso lako tebi od ovih 19kn naviše a tek meni tamo još od KORF-a kad je bio 80kn(2011g.) :-)))))

Ma napisao sam 19kn da im bude lakše podnit… 😀

U biti, najbolje spominjati tako KORF. Onda jadni imaju osjećaj da dionica nije ni porasla. Pih, kupio si je na 80 kuna, a sad ti je samo 32. Kako jadno! 😀

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Čitaš mi misli, upravo zbog toga sam i ja napisao cijenu korfa bez konverzije u rivp.

Pardon a tko/što jeZB??

Zoran Bogdanović, jaki investitor. U Iliriji i još gdjegdje je u prvih 10.
U Valamaru je cca 16. dioničar i puno je kupovao u zadnjih mjesec dva.
I u Plavoj laguni isto jak…usput PL objavila strašan rast dobiti 25%.

Krasno vrijeme danas 🙂

valamar/maestral

Teško da će se sada kada je Marić postao ministar maestrali i prodati jer ovi rezultati potvrđuju Marićevu
tezu da i državne firme mogu dobro poslovati pa će dobri rezultati Maestrala vjerojatno podići cijenu za prodaju/privatizaciju istih.Pošto vlasnički odnosi nisu rasćišćeni može se sve odgađati dok im paše.
http://lider.media/aktualno/tvrtke-i-trzista/poslovna-scena/hoteli-maestral-ostvarili-15-posto-visu-neto-dobit-na-putu-da-cetvrtu-godinu-zavrse-s-rastom/
Hoteli Maestral su u devet mjeseci ukupno realizirali 128.397 noćenja, uz prosječnu cijenu sobe od 589 kuna. U sastavu te dubrovačke tvrtke je pet hotela – Uvala, Splendid, Komodor, Vis i Adriatic – s ukupno 931 krevetom.
Upravno vijeće Centra za restrukturiranje i prodaju (CERP) u rujnu je objavilo da za prodaju državnog udjela od 68,25 posto u Hotelima Maestral nije pristigla ni jedna obvezujuća ponuda.

Misliš 40.000 komada. Ova dvojica su izašli sa po 10-ak miliona kuna. Izlazna vrata će bit preuska za sve kad krene pad.

A koliko miliona imaju "ta dvojica"??!? Njima je 10 milja kao meni otprilike 1000 kn! Šta Vi kolega mislite da su oni prodali i stavili te novce na oročenu štednju…pa koliko je samo IB zaradio na ATPL?! Halo!
[/quote]

Halo, realizirano ništa. A i kome da proda da to poželi. Tu većih investitora odavno nema. Osim ako nema neki inside.

Misliš 40.000 komada. Ova dvojica su izašli sa po 10-ak miliona kuna. Izlazna vrata će bit preuska za sve kad krene pad.

A koliko miliona imaju "ta dvojica"??!? Njima je 10 milja kao meni otprilike 1000 kn! Šta Vi kolega mislite da su oni prodali i stavili te novce na oročenu štednju…pa koliko je samo IB zaradio na ATPL?! Halo!
[/quote]

Halo, realizirano ništa. A i kome da proda da to poželi. Tu većih investitora odavno nema. Osim ako nema neki inside.
[/quote]
?!?? realizirano ništa?!!! :))

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/p08XxgE3re0cV7F9htPX8Q==.pdf
još malo jeftinih kredita da se nađe za podizanje kvalitete i poboljšanje kvalitete smještaja sezonskih radnika,tako da se vodi i briga o radnicima što je isto sustavno podizanje kvalitete Valamara na svim razinama

Ne čemu su ovo izgubili -33.475.610kn ? Koje je ovo ulaganje?

Inače izvješće standardno dobro!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Izvješće Brutalno, kako se i očekivalo!

..., a na kraju, Revolucija pojede svoje najbolje sinove.

New Report

Close