RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne, nego na 400 000 komada

Onda je to 10 miliona kuna….

Misliš 40.000 komada. Ova dvojica su izašli sa po 10-ak miliona kuna. Izlazna vrata će bit preuska za sve kad krene pad.

Ma meni svejedno…šalim se malo na ovom temi…nemam dionicu…akj se mene tiče može i na 100 kn…

Pa ti već jako dugo drukaš za pad a on nikako , a i zašto bi !?
[/quote]

valamar/imperial
http://www.hrportfolio.hr/vijesti/kompanije/rapski-imperial-s-gotovo-10-posto-vecom-dobiti-44195

Misliš 40.000 komada. Ova dvojica su izašli sa po 10-ak miliona kuna. Izlazna vrata će bit preuska za sve kad krene pad.

zašto bi molim te bio pad.
znate li vi što znači EBITDA od 5000 milja, ako bude tolika, a očekujemo je???
tko toliko zarađuje??

Ovo su žešće špekulacije, ko je kupio kada i tko i zašto?Pa zar vi kupujete dionice za 6 -7 mjeseci?
1) ako netko veći prodaje dionice ne znači da će ona kasnije padati( iako kod nas je malo močvara)
2) Koga boli džoko što će dionica pasti i 10-15 % od današnje. Ja stvari gledam na duži rok. Nisam ja za kupi prodaj tamo vani. Kupim i čekam i to je to.

Uh.. ISTE, ali ISTE stvari slusamo vec od 19kn… Pametnom dosta.

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Tako je,imas pravo.

i kakve to ima veze što su prodali dio udjela, a 95 % ostavili.
tako se i ponaša pravi investitor, krati poziciji usprkos rastu, kada mu ona portfeljno uzima preveliki udjel.
po meni je to očekivano i normalno.
identičnu stvar (istina, u puno manjem omjeru) sam i ja napravio kada sam na ovom brutalnom rastu skratio svoj udjel u RIVP, iako sam uvjeren u sjajnu budućnost.
Alokacija rizika, jednostavno..

A koliko miliona imaju “ta dvojica”??!? Njima je 10 milja kao meni otprilike 1000 kn! Šta Vi kolega mislite da su oni prodali i stavili te novce na oročenu štednju…pa koliko je samo IB zaradio na ATPL?! Halo!

U ovoj godini je NB prodao cca 319.000 komada dionica RIVP, a IB cca 439.000 komada RIVP-a, avi i dalje maštajte da to ide UP!

Jesi cuo za diverzifikaciju portfelja? Kako se povecava trzisna cijena RIVP-a tako im on pocinje imati prevelik udio u portfelju i onda ga logicno skrate. Zasto ti npr ne ulozis sav novac koji imas u jednu dionicu? Evo ti odgovora zasto ljudi povecanjem trzisne cijene prodaju.

Svaka cast invest

U ovoj godini je NB prodao cca 319.000 komada dionica RIVP, a IB cca 439.000 komada RIVP-a, avi i dalje maštajte da to ide UP!

A što je s ZB koji je kupio 400 000 komada na razinama iznad 29kn? Imao vjerojatno viška od milijun i nešto kuna pa bacio malo u RIVP
[/quote]

400,000 * 29 = 11,6mn HRK
[/quote]

Istina 😀 kad u brzini pišeš dese se i pogreške u pisanju. Ali što sam htio reći, bez obzira što oni krate (što je i normalno), uvijek se pokazuje jedna strana priče. NB i IB prodavaju i to znači da je kraj, a to što ZB kupuje, e to nije više bitno, a gospodin nije novak. Uostalom, iste priče su bile kad je NB kratio još tadašnji KORF po 200 i nešto sitno (sadašnjih 16,17-ak kn). Sad je cijena x2.
Ok, nemaju svi knjigu dioničara pa ne vide izvan top 10 dioničara, ali za informaciju onima koji je žele: ZB je imao početkom 10. mjeseca cca 400 tisuća komada kupljenih u samo par tjedana.

New Report

Close