RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 21:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,13
244.690
47,668
5,06
5,14
1,57%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

G. Santini kao pravi stručnjak ima genijalno rješenje : dodatno oporezovati jedinu granu zbog koje vec nismo bankrotirali.
P.s. I vjerojatno bismo trebali povecati davanja brodogradnji i ostalim gubitasima.

rekao je tekstilnoj i kožarskoj industriji. i on je, što se vama sektašima ne sviđa, u pravu. dovoljna je doista jedna petarda i mi nećemo imati jednu sezonu, a kamoli neka bomba i slično. to su činjenice. čovjek zna da treba poticati proizvodnju. ne može se živjeti od turizma. osim ako niste karipsko otočje, a oni čak imaju i izvoz banana i kokosa.

...povijest se ponavlja...

G. Santini kao pravi stručnjak ima genijalno rješenje : dodatno oporezovati jedinu granu zbog koje vec nismo bankrotirali.
P.s. I vjerojatno bismo trebali povecati davanja brodogradnji i ostalim gubitasima.

rekao je tekstilnoj i kožarskoj industriji. i on je, što se vama sektašima ne sviđa, u pravu. dovoljna je doista jedna petarda i mi nećemo imati jednu sezonu, a kamoli neka bomba i slično. to su činjenice. čovjek zna da treba poticati proizvodnju. ne može se živjeti od turizma. osim ako niste karipsko otočje, a oni čak imaju i izvoz banana i kokosa.
[/quote]

Nažalost varaš se mačak. Ja osobno znam hrpu ljudi koji od turizma žive ko bubreg u loju. Tako da ti konstatacija ne valja

[/quote]

Nažalost varaš se mačak. Ja osobno znam hrpu ljudi koji od turizma žive ko bubreg u loju. Tako da ti konstatacija ne valja
[/quote]

da, između ostalih i ja. ali ja ne govorim o pojedincima nego o državi. država ne može imati toliki udio turizma u BDP-u, barem ne ozbiljna država. Zašto bih spominjao karibe i izvoz ? Imaš poteškoća sa razumijevanjem očito.

...povijest se ponavlja...

Sutra dakle Q3?

[/quote]

Gle stari, nemam nista protiv toga da se smanji porez i olaksa poslovanje jos nekoj od grana koja ima potencijala, ali da gazis ruku koja te hrani i zbog koje nisi u potpunoj banani je apsurdno! To je kao da imas Usaina Bolta koji trci za tvoj tim i daleko je najbolji, pa kazes da tim previse ovisi o njemu i polomis mu noge da proguras malo ostale iz tima koji su jos nedokazani. Umjesto da pustis njega da trci, ali i njima das priliku s istim uvjetima poput njegovih pa neka se dokazu.

U ovoj godini je NB prodao cca 319.000 komada dionica RIVP, a IB cca 439.000 komada RIVP-a, avi i dalje maštajte da to ide UP!

Pa normalno da se povećanjem cijene dio krati zbog optimiziranja portfelja , a dodatno kod IB- a , zbog nekih drugih akcija .

U ovoj godini je NB prodao cca 319.000 komada dionica RIVP, a IB cca 439.000 komada RIVP-a, avi i dalje maštajte da to ide UP!

A što je s ZB koji je kupio 400 000 komada na razinama iznad 29kn? Imao vjerojatno viška od milijun i nešto kuna pa bacio malo u RIVP

Misliš 40.000 komada. Ova dvojica su izašli sa po 10-ak miliona kuna. Izlazna vrata će bit preuska za sve kad krene pad.

Ne, nego na 400 000 komada

Misliš 40.000 komada. Ova dvojica su izašli sa po 10-ak miliona kuna. Izlazna vrata će bit preuska za sve kad krene pad.

Pa ti već jako dugo drukaš za pad a on nikako , a i zašto bi !?

A što je s ZB koji je kupio 400 000 komada na razinama iznad 29kn? Imao vjerojatno viška od milijun i nešto kuna pa bacio malo u RIVP
[/quote]

400,000 * 29 = 11,6mn HRK

New Report

Close