Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,13 | 244.690 | 47,668 | 5,06 | 5,14 | 1,57% |
Moze li mi neko objasniti, ako je uloga market makera da osigura likvidnost, zasto se gura na asku ispred naloga od 10.000 dionica?
Moj stav je da sam kvalitetno investirao u turizam. Dugoročno.
Oni koji su zaobišli RIVP moraju staviti ovu ljutu dionicu, na ljutu ranu i biti će sve bolje.
Kupuje se prije izvješća koliko god ima na ovim cijenama.
..stručnjaci tvrde – najveća BALONČINA ove burze …?
Koji stručnjaci? Isti oni kojima ovo nije vrijedilo ni po 5 kn? Kad dođemo do 50 onda ćemo razmisliti kad će balon
Drevil je rekao da treba bjezati od onih dionica o kojima se puno prica..
Šta je , pobjegla cijena , panika , pa ” stručnjaci ” rekli ( koji) ovo pa ono . Dajte smiješni ste !
Molim link
Moli se u crkvi. Dakle….10-tak dionica se očigledno ulješava / pumpa – narodski rečeno/
u svrhu -plasmana na neku od europskih burzi..
ne tako davno i HT je plasiran ,nakon čega mu je cijena bila niža nego u RH…..
Na koju burzi se planiraju smjestiti dionice..čuti će se uskoro…
..nastavno,…imam pravo pisati svoje mišljenje, bez da podnosim nekome račun….
Preslagivanje PBZ skrbničkih računa…..s ciljem..povećanja svih mogućih pogodnosti koje to nosi:
– jamstva, razlike u cijeni( prinos nekom/ provizije i sl…
Stvarno je istina da se neke dionice pumpaju, sve činjenice su na toj strani. Npr rivp vrijedi više od 50, na burzi se može kupiti za 30 pa se onda pumpa na gore, adrs vrijedi više od 700, na burzi se može kupiti po 400 pa ga se onda također pumpa (samo moje amaterske procjene). Plus na to imaju lijepi rast poslovanja i svjetlu budućnost. Stvarno nerealan rast. Ne znam koji je vrag drugima i meni da kupujemo takve dionice 😀