Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,13 | 244.690 | 47,668 | 5,06 | 5,14 | 1,57% |
Porečka Lanterna među top 20 u Europi
http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/porecka-lanterna-medju-top-20-u-europi-533837
dečki pazite na str.turističkog sektora piše u nekim usporedbama da smo u balonu
nemrem vjerovat.i kaj sad.pa dobro ak smo u balonu tko je pokupoval 26.9. 160 000 komada.mora da je neki iz fonda.ak smo sad u balonu kaj tek bude jer tek je počelo.
Mislim da konačno možemo govoriti o oporavku tržišta kapitala u Hrvatskoj. Mnogo pokazatelja ide tome u prilog: ekonomija nam se oporavlja, turizam raste i iz tog sektora imamo jaku dionicu, onu Valamarovu!
Ivana Gažić. predsjednica Uprave Zagrebačke burze
Neki su zaboravili kupiti na vrijeme pa sad grozničavo kupuju i istovremeno blokiraju rast. Ali sve dođe na svoje , a 3 q će to brutalno pokazat , odličnim rezultatima , naravno !
Neki su zaboravili kupiti na vrijeme pa sad grozničavo kupuju i istovremeno blokiraju rast. Ali sve dođe na svoje , a 3 q će to brutalno pokazat , odličnim rezultatima , naravno !
???
a to se radi tako da staviš veeeeliki nalog na prodaju (po mogućnosti skriveni ‘H’), a kupuješ po malo, dolsovce grickaš da ekipa ne skuži da kupuješ u stvari velike količine, jel?
e moj zm1, dajte ima bar danas literature i literature za pročitati…
@accountant
Možete li preporučiti neku takvu literaturu? Jer ja ne znam jel bih se usudio trgovati na taj način jer bih se bojao da će mi netko pokupiti ono s čim pokušavam plašiti. 🙂
???
[/quote]
Hoću reći da se kupuje ali se pazi da ne pobjegne cijena , bar sam stekao takav dojam ovih dana , a možda griješim , ne znam ..
Unatoč tim plusevima 40000 kom. do 34,50???? Čemu??? 😎
Ono malo što fondovi imaju brže bolje da rasprodaju prije objave rezultata, ionako su im turističke dionice “rizično “ulaganje…nakon prelaska 4x kn radit će novu analizu u kojoj će vjerojatno davati preporuku “Strong buy” za što smatram da ni tada nije skupo.