Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,13 | 244.690 | 47,668 | 5,06 | 5,14 | 1,57% |
Overbought refers to a situation in which the demand for a certain asset or security unjustifiably pushes the price of that asset or underlying asset to levels that are not justified by fundamentals.
Istina, nemam pojma 😛
Sve ostalo ukljucite sami mozak, a ne da s njime upravlja netko drugi. Zasto jedan W Buffet gotovo da nema turisticke dionice?, zasto bilo koji investitor nema turizam i hotele?, postoji razlog za to…
A tko onda gradi hotele ako ne investitori? Alieni s milijardama?
Uostalom nikome ovdje turizam opcenito nije sveta krava pa da se uzdamo samo u taj turizam. Radi se o tome da su u Hrvatskoj nakon krize apsolutno sve dionice potonule na dno bez obzira je li im i biznis potonuo. Tako smo se nasli u situaciji da su neke dionice potonule i nece se vracati nazad jer im je potonuo i biznis (npr.gradjevinari), a neke druge se vracaju nazad jer im poslovanje nije toliko stradalo (npr.turisti).
[B]RIVP se tek sada priblizava svojoj cijeni od prije krize:[/B]
https://puu.sh/rojlT/e68bcaaf51.png
a neusporedivo je u kakvom je stanju kompanija u odnosu na to doba. To su razlozi zasto se ulaze u nase turiste, a ne zato jer smo mi opsjednuti turizmom. Da cijena RIVPa sada potegne 50% mozda bi i prodavali svoje dionice, zasto ne ako postane precijenjeno? Ali to jos nije po sadasnjim cijenama.
[/quote]
Sve ok, ali ovo boldano nije istina.
I sad dolazimo na pitanje od triljun dolara na koje nitko ne zna odgovor a to je: ” koliko vrijede dionice”
Nemam pojma. Pitajte nakon izvješća za cca mjesec dana.
Vrlo rizično je biti na asku ovdje, prije službenih rezultata 3 kvartala.
Proveo sam 8 mjesec u DU, i mogu reći samo da su i President i Lacroma krcati ko šipak….isto tako, u Lacromu dolaze više turisti dosta slabije kupovne moći, dok u Presidentu stvarno dolaze bogataši, i to redom Britanci i bogati naši ljudi koji više ne žive u RH….u Lacromi ima svega
gdje ste vi odsjeli, kolega Orešković?
Ne može se odlučiti 🙂 Da pomognemo !
PREDSJEDNIČKI APARTMANI Evo gdje se u Gradu odmaraju princeze, kraljevi i šeici
Ova Lacroma iz članka i nije nešto. Pogledajte.
hvala kolega barik na linku. Ja kao kupac slabije kupovne moći odlučio sam se sljedeće godine za LAcroma apartman za princeze
Čekaom FI 3Q pa ćemo nakon toga biti pametniji.
Odnedavno sam član ove grupacije pa ne znam kakvi su ovdje forumaši. Na Ingri nije baš neka ekipa.
161 934 promet,tko je kupac?
http://www.poslovnjak.net/dionica-valamar-riviera/rivp-r-a
Postoji velika psihološka zamka ovdje, svojstvena burzovnom poslovanju.
“Puno je raslo ove godine…sad je skupo…prije par mjeseci je bilo 25, sad je 35 i slično”
Uvijek se kupuje i plaća budućnost, a ovdje nas čekaju mnoga gradilišta.
Smatram da je ovo dionica sa vrlo malim rizikom zbog nekretnina i skokovitog rasta dobiti
idućih godina.
3/4 tekuće godine je iza nas. Koja dionica će biti najbolja 2016.g. ?