RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 06.11.2024. u 19:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,10
75.501
14,802
5,12
5,14
-0,78%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Teret mi postaje sve teži…srećom da nemam tako krhka leđa.

Zapravo, raduje me veliki volumen trgovanja, dnevne promjena cijena su ovdje u drugom planu
iako je rast cijene na velikim prometima poželjan i znakovit.
Ubrzo ćemo znati tko je kupio, ozbiljno sumnjam na dugoročnog investitora tj. fond.
Tko može saznati neka šapne.

Jel netko prodao danas?, budite iskreni

Iskreno… ni u ludilu… Ja se krcam još…

Mislio I ja bas podebljati ovih Dana, reko da padne bar 1 do 1.5 posto pa da uđem a ono ode gore 3%!

Iskreno… ni u ludilu… Ja se krcam još…

Sretno, trebat će Vam!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Mislio I ja bas podebljati ovih Dana, reko da padne bar 1 do 1.5 posto pa da uđem a ono ode gore 3%!

Ja sam podebljao u ponedjeljak po 29 kn. Kupio od prodavača koji već danima stavlja na ask po 3000 komada. Moglo se vidjeti da prodaja slabi i otvara se put prema 30-ici.
Ali kako god, milslim da ova razina nije još niti blizu realne. Kako bi rekao amerikanec: “A sad prema stvarnim fundamentalnim vrijednostima(4x) a tehnikalije bacite u smeće. Živjeli!”

A što 4x fundamenti? 4x book???

Ma nije ti to “puta”. To njima znaci nepoznatu drugu znamenku. Znaci, 40-49kn cijenu…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

4.000.000.000 kn TK….svaka cast ako se krcate i ako jos kupujete, i to jos turizam.

Čini mi se da je nekome krivo😃??? A štaš?

4.000.000.000 kn TK….svaka cast ako se krcate i ako jos kupujete, i to jos turizam.

Jel mo’š podnit?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Polako.
Neka da čovik prognozu na kojoj cijeni je RIVP dobra kupnja.

New Report

Close