RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 15:05
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
87.611
16,719
5,20
5,24
-0,76%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A vi ste ocekivali da ce u tako kratkom vremenu kupiti 430 000 komada? Ne pravite se pametnim. Ne čudim se kupivini u trezor vec iznosu, nisam mogao bolje ni sanjati da ce Toliko kupiti u tako kratko vremena. Znam da je odlična vijest! A kakva bi bila? Hahaha smiješni ste

Ajd vas dva dečeca oladite malo.

Lijepo sam vam napisao Bastion, niste se ni potrudili zguglati.

Da jeste, vidjeli bi da je to rezultat pripajanja Bastion upravljanja Valamaru koji je bio nositelj dionica iz prošlih vremena.

Malo manje trkeljanja, a pridonesite nekim konkretnim stvarima.
Npr: Family life

Zahvaljujem kolega na pojašnjenju! Iskreno zaboravio sam totalno da su imali toliko komada na Bastionu, ugodno sam se iznenadio!

Rabac će procvjetati 🙂

Jel dns ili sutra prolazimo 30kn? hahaha

Nije nagovor na ništa! Samo osobno razmišlajnje! Imam RIVP, prosjek oko 21kn 🙂

Valamar predvodi turističke gazele
Najsjajnija turistička zvijezda na burzi je Valamar Riviera čija dionica je od početka lipnja ojačala gotovo 20 posto, dostigavši rekordnu razinu od 29,4 kune. Uspješnu turističku priču koju je osmislila grupa austrijskih dioničara na čelu s grofom Georgom Eltzom prepoznala je široka lepeza investitora pa je u kratkom razdoblju dionica Valmara postala jedno od najlikvidnijih izdanja na Zagrebačkoj burzi.
http://www.tportal.hr/biznis/kompanije/441408/I-ovog-ljeta-turisticke-dionice-donijele-odlicnu-zaradu.html
Ove sezone burzovne igrače ohrabrili su polugodišnji rezultati tvrtke, odličan buking u glavnoj sezoni i ambiciozni razvojni planovi. U prvih šest mjeseci Valamar Rivera je zabilježila rast prihoda od prodaje za 22 posto, uz porast noćenja za 13 posto. Posebno impresivan je rast operativne dobiti (EBITDA) za 135 posto (na 78,5 milijuna kuna) što je rezultat povećane prodaje i niže dinamike rasta operativnih troškova.

Tvrtka je nedavno predstavila i novu strategiju razvoja prema kojoj do 2020. godine u postojeće kapacitete planira uložiti između 1,5 do 2 milijarde kuna, uz solidan rast operativne dobiti te atraktivnu i dugoročnu dividendu dioničarima. Krajem srpnja država je prihvatila Valamarovu ponudu za kupnju većinskog udjela u rapskoj hotelskoj kući Imperial, a ovoga tjedna najavljeno je ulaganje vrijedno 500 milijuna kuna u izgradnju dvaju luksuzna ljetovališta u destinaciji Rabac.
Valamar Girandella Resort
Zahvaljujući prodaji državnog udjela, dionica Hotela Imperial pokazala se kao najbolja prilika za ulaganje. Spretni ulagači koji su do početka srpnja kupovali dionice rapske hotelske kuće zaradili su više od 40 posto na uloženi kapital. Premda je bilo nedoumica oko zakonitosti odluke o prodaji, tehnička Vlada je krajem srpnja ipak prihvatila ponudu Valamara i AZ fonda vrijednu 260 milijuna kuna za kupnju 50,08 posto dionica Imperiala, najvažnije hotelsko-turističke tvrtke na otoku Rabu koja raspolaže smještajnim kapacitetom od ukupno nešto više od 7.500 kreveta.

odlicne vijesti..Valamar je definitivno opravdao povjerenje svojih dionicara..sjajna sezona kao sta ce bit i ostatak(postsezona),dionica je odradila svoje rekao bi,za jedan blue chip cak pomalo i nevjerovatno..ako se odrzi na ovim razinama uz sitne korekcije preko zimskog radzdoblja do iduce sezone to ce biti fenomenalno!a ako ode slucajno i preko 30kn..mislim da se nitko nece buniti 🙂

odlicne vijesti..Valamar je definitivno opravdao povjerenje svojih dionicara..sjajna sezona kao sta ce bit i ostatak(postsezona),dionica je odradila svoje rekao bi,za jedan blue chip cak pomalo i nevjerovatno..ako se odrzi na ovim razinama uz sitne korekcije preko zimskog radzdoblja do iduce sezone to ce biti fenomenalno!a ako ode slucajno i preko 30kn..mislim da se nitko nece buniti 🙂

Nema korekcija,ona je uračunato vec sada preko zimske razdoblje.
Nemam dionici Valmar svjedno čestitam svim dioničarima .

Najsigurnije znak za blagostanje neke zemlje jeste porast broja njenog stanovništva.

Na izvozničkoj pozornici zabljesnuli Valamar i PPD, Petrokemija sve iznenadila

Rekordan broj noćenja, a najave za posezonu odlične 🙂
http://www.seebiz.eu/u-osam-mjeseci-rekordnih-13-milijuna-turista-i-75-milijuna-nocenja/ar-142222/

http://www.glasistre.hr/vijesti/pula_istra/hotelijeri-ocekuju-dobru-popunjenost-u-posezoni-532560

🙂

Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik već treću godinu za redom osvaja prestižnu nagradu

FOTO: Hotel Valamar Lacroma Dubrovnik već treću godinu za redom osvaja prestižnu nagradu

Ništa od korekcije, na ovim malim prometima.

Svi čekaju da jame ako pljusne, a imatelji prodaju mrvice u u očekivanju 3 kvartala
i možebitne ponude Valamara za hotele u Dubrovniku.

New Report

Close