RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,25
77.060
14,678
5,24
5,26
1,15%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Odlično iskorišten jeftini novac i rekordno niske kamatne stope sa najpoželjnijom turističkom destinacijom sinergijski se odražava i na cijenu dionice..perspektiva firme i dionice poprilična..

tko će prije, Crobex preko 1800 ili valamar preko 30 kn?

Zanima me “new target price” Intercapitala za ovaj blue chip.
Očekujem da ide čvrsta ponuda za Dubrovnik HMST. Lapad bi bio odlična
investicija dugoročno, obzirom na turizam praktički cijelu godinu i jedinu pravu
svjetsku destinaciju u Hrvatskoj. Osobno ne bih prodavao dok su dividende
pristojne, a ovdje su rastuće. Drži-kupi mi je ipak osobna preferencija ovdje, ne
gledam kratkoročno.

29.69?!?!?! WTF???? Pa ovo ni naš vidoviti Ibro nije predvidio… 😀

Nema me par dana i odma kaos… 😀

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

A lijepo sam napisao valuacije nakon 3. kvartala. 🙂
Meni je bilo samo pitanje vremena koliko će dugo uspjeti biti ispod 30.

Valamar u Rapcu ulaže 500 milijuna kuna

jel zna netko koji je ovdje povrat?, koliko godina, ipak je to velika investicija….ja sam za Lone išao računati, pošto sam njega baš istražio, u međuvremenu i 3 puta bio tamo, da se uvjerim u neke stvari:), da se iz operativnog novca svakih 5 godina mora ulagati u maskiranje, svakih 10 godina u totalno preuređenje(da se zadrži 5 zvjezdica), povrat na investiciju je negdje oko 25-30 godina….
i onda se pitam čemu to?, to po meni nije poduzetništvo, sve iznad 15 godina(to je zadnja granica), je previše….

jel zna netko koji je ovdje povrat?, koliko godina, ipak je to velika investicija….ja sam za Lone išao računati, pošto sam njega baš istražio, u međuvremenu i 3 puta bio tamo, da se uvjerim u neke stvari:), da se iz operativnog novca svakih 5 godina mora ulagati u maskiranje, svakih 10 godina u totalno preuređenje(da se zadrži 5 zvjezdica), povrat na investiciju je negdje oko 25-30 godina….
i onda se pitam čemu to?, to po meni nije poduzetništvo, sve iznad 15 godina(to je zadnja granica), je previše….

Preformuliraj tj daj brojke neke okvirne

Kupovao sam ju po 14 kn i po 19 kn prije koju godinu i nisam prodavao do sada niti ću još skoro .tako da me njihov povrat na investiciju ne interesira kada je tržišna cijena dionice otišla 100%. Da, znam kupnjom dionica ulaže se u budučnost ali moja budučnost se upravo ostvaruje . Kupuj ako imaš keša dok je povoljno, ako nemaš nikom ništa .

mislim da cemo za 30+ trebat ipak sacekati na Q3..a mozda sam u krivu,vrijeme ce pokazati..

Trezor kupio 430 000 komada??!!

Bastion

Što se čudiš k0 puran glisti?
Odlična stvar za dionicu i još bolja za dioničare.
Valamar je sada vlasnik 1,4 % kompanije.

New Report

Close