Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 21.379 | 4,080 | 5,24 | 5,26 | -0,38% |
Jeste vi to vidoviti milan ili? Kako vi to znate da će za koju godinu zaškripiti u EU? Zar niste čuli za diverzifikaciju imovine?
Primjer: (kune, dolari, euri, franak), nešto oročeno, nešto ne, nešto kolekcionarskog numizmatičkog novca, zatim obveznice i dionice (raznih industrija), nekoliko manjih businessa s mogućnosti širenja ili zatvaranja u gotovo svakom trenutku, zlato/srebro, nekretnine itd.
Sve se može kad se hoće, i ima znanja 😀
Na krilima bid entuzijazma, neki se naveliko izvlače http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=RIVP-R-A
10 mil kuna, za HRV investitora velik novac…al treba uzet u obzir da je to njemu samo vrhnje s obzirom na porast cijene….
Na krilima bid entuzijazma, neki se naveliko izvlače http://www.mojedionice.com/trg/IzvDionicariPromjene.aspx?sifSim=RIVP-R-A
ti “neki” se “izvlace” vec jako dugo vremena i apsolutno niti jedne naznake nema da im je to bio dobar potez. Nadam se da su nasli neku drugu bolju priliku jer ovdje su ostavili jako puno novca na stolu.
Jučer bio u kampu Krk.
Kamp krcat, restoran također, ljudi čekaju u kampicama ispred da uđu. Popunjenost je stvarno vrh, pitanje je da li su i porasle i cijene smještaja.
Lijep promet dns!! Osobno mislim da smo do kraja tjedna na 27,50kn možda i blizu 28kn 😀 Sretno!
Imam RIVP, nije nagovor na ništa!
Kota 28kn osvojena!!!! Ovo sam napisao prije 6 dana!! Hoćemo do kraja ovog tjedna 28,50 ili 29kn?? Hoće se netko uključiti s razmišljanjem?! 😀
Ovo ide brzim tempom od mog ocekivanja.
Valamar Riviera ulaže pola milijarde kuna u dva luksuzna hrvatska ljetovališta
Lijepe vijesti….u skladu s najavama
kolege,
perspektivna firma u eri jeftinoga novca, s jasnom strategijjom razvoja I uz know-how.
Cijena od 28kn pregažena kao plitak potok
U top30 vidi se nalog na 100 kn- 🙂
Valamar Riviera ulaže pola milijarde kuna u dva luksuzna hrvatska ljetovališta
Ooooooooooooo da!!! Za koliko godina će cijena RIVP prestići HT?? haha
Bome sam i ja iznenađen ovakvim rastom dionice…..bliži se TK od 500 mil eura, to već nije zaje…….