Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 37.612 | 7,175 | 5,22 | 5,24 | -0,38% |
Najbolji nacin je da kupuju vlastite i onda ih ponistavaju.
@KressoM
Najbolji način je da rade što su i do sada: dižu kategorizaciju, kupuju druge hotelske kuće
S prvim dižu prihode po sobi (ključu) a s drugim šire bazu prihoda
Još samo da akvizicije budu regionalno (van RH) i orijentirane na drugi dio sezone (npr. neko skijalište ili toplice)
Zasad su sve napravili za 5+
ja sam ovih dana dobio privremeno rješenje o povratu poreza
neka se preda zahtjev za ukidanje takvog poreza pa nek se djeli divka u dionicama
ne mislim ovdje samo na valamar.nek se negdje napravi esop,negdje ipo jer privatizacija mora dalje.
Danas čitam u novinama gdje naši stručnjaci vele da ACI mora ostati firma od strateškog interesa Ja stalno
pišem za ACI da ga treba dati MFondovima i građanima bez prava prodaje 5 g ili neka druga formula.
Slazem se u potpunosti! I dalje je takva situacija da je to najisplativije trenutno! Ovo sam samo napomenuo za najbolji nacin “isplate” dobiti. Al svako je bolje da se dobit dalje oploduje i da nas ovakvi izvjestaji i dalje uveseljavaju…
Iako cijena RIVP nije previše rasla u zadnje vrijeme 1 kn gore, je
vrlo umjereno, vrlo pristojno i vrlo očekivano.
Jasno mi je da bi špekulanti htjeli puno više, ali ovo je blue chip.
Špekulantima uvijek ostaje dovoljno drugih dionica za napucavanje.
Likvidnost standarno OK. Hold and buy.
Očekujmo kad se spoje burze, da ovi iz “regiona” pošteno plate ulaz, jer
će tada ove cijene biti prošlo svršeno vrijeme.
ja bi da kupe neke toplice i zauzmu poziciju u zagrebu
skijanje,da ali to je opet turizam.osobno bi da zakoračimo u neku drugu granu industrije.
ideje molim:
adris je to ipak raspršil na: turizam-osiguranje( financije koje možeš pretvarat u banku)-ribu-nekretnine a ima udjele u brodskom prijevozu i brodogradilištu ??????
nemoguće,kaj ova turistička firma radi u hrvatskoj …..kaj tek bude nakon imperijala i dalje ali treba čim
prije diverzifikacija
ipak mi crv neda mira-maestrale nije htio leko(hupz) ni AV (adris/maistra)
ne sumnjamo u računicu što se tiče imperijala po 819 kn (puno zemlje za izgradnju)
koju računicu osim lokacije su znalci pronašli ovdje a što mi još uvijek ne vidimo ni kod imperijala
Primjer iz Dubrovnika: Evo kako posluju hoteli u vlasništvu države
maestrali su uvijek neko gradilište ili uređenje.Tako su bar govorile analize u vrijeme kada je to trebalo pripasti Leki.
ja bi da kupe neke toplice i zauzmu poziciju u zagrebu
skijanje,da ali to je opet turizam.osobno bi da zakoračimo u neku drugu granu industrije.
ideje molim:
adris je to ipak raspršil na: turizam-osiguranje( financije koje možeš pretvarat u banku)-ribu-nekretnine a ima udjele u brodskom prijevozu i brodogradilištu ??????
Ne ide to baš tako, neće RIVP se baviti turizmom i npr. proizvodnjom oružja. 🙂
Neka se drže onoga što znaju. 🙂
Pa oružje baš i ne.Malo je to gruba usporedba.Adris recimo zna graditi hotele i zgrade (jukićeva)
Na Rabu puno zemlje a ima i drugdje ….
Podizanje kvalitete će ići i dalje …
Neki vele jedna bomba i nema turizma ja pak velim da je snijega sve manje a tope se i ledenjaci.Poplave sve veće.Odluku će biti teško donijeti a ne smije se pogriješiti
ovo bi moglo biti to:
valamar/Imperial rab
polako se u mojoj glavi nazire računica kupnje imperiala iz ovog članka
još na njuškalu moramo prošnjofati maestrale:lokacija,lokacija i što još