Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 36.259 | 6,922 | 5,22 | 5,28 | 0,00% |
U kojem roku je predviđeno da CERP donese konačnu odluku za Imperijal? jel ima neki žalbeni rok ili slično još na ovu ponudu Valamara? Netko je spomenuo da je ovaj tjedan trebalo biti, možda i oni sami ako se ne varam!
Nevjerojatno, ali nema roka za CERP u kojem se moraju očitovati donijeti odluku o ponudi. Potvrđeno i s njihove strane, zvao sam nakon što sam proučio sve sa zakonske strane i ne pronašao ništa o rokovima.
Što ste se uhvatili kad će…kad će odluka, ko runo za draču. GAME IS OVER.
nitko ne komentira ovaj današnji iskrcaj (opet) na RIVP?
lijeva strana se postavi i odmah brutalan blok iskrcaj. i tako svako malo. u međuvremenu se kupi po jedna-dvije dionice po 25kn s desne strane… kao da se održava razina 🙂
mislim, sve je to ok, samo bi ne jako zanimalo čijim novcem se kupuje?
Ako je nečije privatno, ok, svaka čast.
Međutim, ako je to naš novac koji nam se na mjesečnoj bazi prisilno otima i daje na upravljanje nekome, odmah mi je manje ok.
glavni igrači prodaju i dalje ….
dok jedan ulazi u brodara drugi ulazi u …..
a zato brodari rastu malo jače,, očito imaju dobar nos,, ovdje su digli zadnjih par godina x5, x6,, koliko će tamo, sljedećih par ??
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/guGLRHTQl0MrLio1fekvfg==.pdf
Znači sjednica uprave je 26.07.
Cijena dionice raste. Vremenska prognoza sunčano i vrlo toplo. Kakve su rezervacije
u posezoni????? U Turskoj problemi. Špica će vjerujem biti puna do čepa.
Misli li netko da bi zbog Mercedesa u Dubrovniku, ovaj FI mogao biti pun meda?
Buy and hold.
Političke tenzije u turskoj i bliskom istoku te prijetnje terora nam svakako idu na ruku.
Bazu gostiju zbog rata koju nam je tako dugo trebalo da vratimo sad imamo par godina da povećamo.
Jedini problem je makroekonomija al to je ionako svima rizik…
Živim na Krku kraj kampa Krk te na svojim očima vidim kada ustvari sezona kreće te kako su kampovi krcati (te kakvi auti su na parkingu koralja)…
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/guGLRHTQl0MrLio1fekvfg==.pdf
Znači sjednica uprave je 26.07.
Cijena dionice raste. Vremenska prognoza sunčano i vrlo toplo. Kakve su rezervacije
u posezoni????? U Turskoj problemi. Špica će vjerujem biti puna do čepa.
Misli li netko da bi zbog Mercedesa u Dubrovniku, ovaj FI mogao biti pun meda?
Mercedesi+prodane dionice od drugih drustava, mislim da ce ovaj FI biti bomba
Dostupni podatci su slijedeći.
1. Cijena duže vrijeme nije previše rasla,
2. Imamo jednog jakog prodavača koji bitno utječe da cijena ne raste…kad on rasproda…
3. Drugi jak prodavač je čini se rasprodao što je planirao
4. Trezor slabo skuplja u zadnje vrijeme, što će se vrlo vjerojatno promijeniti
5. Likvidnost na burzi polako raste,
6. Fantastična sezona i sve bolji FI naravno
7. Nova profitabilna ulaganja, suradnja sa velikim TUI, kvalitetno upravljanje u cjelini
Reklo bi se da ovdje kuha kao u pretis loncu. Imam dionice RIVP i dobro se osjećam ovdje.
Za ulaganja pitajte investicijske stručnjake, ja to nisam.
Meni je RIVP najveca pozicija u portfelju, ali se ne slazem s tobom. Ja mislim da je cijena i vise nego dobro rasla zadnje vrijeme, pogotovo uzevsi u obzir i dividendu! Mislim da ne postoji bas neki “jaki prodavac” i da nece biti nista kada on prestane prodavati. Takoder, sto se tice likvidnosti na RIVP, mislim da moze i “treba” biti puno bolja….
Napomena: nije nagovor na kupnju ili prodaju. RIVP mi cini uvjerljivo najveci dio portfelja. Ne znam, niti insinuiram kuda ce cijena, mozda ce sutra na 1 kn, mozda na 100, mozda na 25,25. Zivili!
Bilbija, realno jaki prodavač, zovimo ga recimo slabi prodavač to je nevažno prodao je više stotina tisuća dionica u zadnjih nekoliko tjedana. Da nije jako puno prodavao to bi bilo od utjecaja na cijenu kratkoročno sasvim sigurno, ali doći će i tome kraj. Ovdje nije realno očekivati skokoviti rast, jer je blue chip, ali
stalan rast da. Isto tako radi se najjačoj turističkoj firmi u RH, zapet će nekom globalnom igraču kad-tad.
Preporuka icapitala ovdje je strong buy, a moja hold or buy. Meni više nije najjača pozicija otkad je HIMR
poskočio, ali gladim lagano bradu ovdje, prije FI jer ova piskaranja uopće ne mogu utjecati na cijenu na ovoj dionici i to mi se sviđa.