RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska RIVP (Valamar Riviera d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 18:20
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
RIVP
5,24
37.612
7,175
5,22
5,24
-0,38%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Prvo, nije baš isto cash na računu i potencijal za napraviti cash. Drugo, nisam rekao da treba pasti 1/1 u lipu, ali ako promatramo normalna tržišta jasno je da nije realan niti ostanak na istoj cijeni.

Vi se često volite uhvatiti za neku riječ pa hranite ego ali meni to nije baš zanimljivo, pogotovo ne s vama na RIVP-u gdje sam vidio i kod onog s dividendom da vam je malo previše priraslo srcu… Evo, vi sve znate a ja očito ništa kada ne mogu dokučiti koja je tu uloga AZ-a i o čemu se radi. To me stvarno zanima, a nisam još ni jednu rečenicu suvislu pročitao na tu temu.

Niti inače kada se iznese neko razmišljanje s ciljem rasprave i dobivanja komentara, ARGUMENTIRANIH a ne ironiziranja i pametovanja. I tu ne mislim samo an ovu dionicu nego općenito na forum. Toliko s moje strane, nevjerojatno je da ljudi ne mogu prihvatiti jednu riječ koja nije ružičasta za dionicu koju imaju.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

A recimo da A-Z dokapitalizacijom ude u RIVP? A tu lovu Valamar iskoristi za kupnju HIMR.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

A recimo da A-Z dokapitalizacijom ude u RIVP? A tu lovu Valamar iskoristi za kupnju HIMR.

I udio EPIC-a padne ispod 50%? I onda i ovo što su radili sa dividendom bude uzalud (iako to 98 posto ljudi nije shvatilo jer na blogu nije objašnjeno pošto se ne piše loše o rivp-u) i one pozajmice prije VLHO/KORF gdje su mali dioničari izigrani kako bi se povećao njihov udio?
Ne znam, ne zvuči mi realno iako priznajem da se nameće kao da ima logike.

"Sometimes people don't want to hear the truth because they don't want their illusions destroyed." Nietzsche

Ima zdruzena ekipa ipak malo vise od 50%.

Koliko vrijedi paket RIVP-R-A od recimo 2%?
I jos A-Z u HIMR ude tako da na kraju ima 20% HIMR.

"...a nije isključeno ni da država počne oporezivati držanje kućnih ljubimaca..."

Ima ali neznatno više, brzo bi se to spustilo ispod 50%. Trenutno je MCAP 3,11 milijarde što znači da je 2% 60 milijuna (da me ne napadnu opet ljudi koje se hvataju za riječ i da je po 30 kuna dionica to ne znači puno veći iznos). Ako će raditi dokap neće raditi tako malo pa za godinu dana opet, to bi bilo neozbiljno.

Ne znam, nagadam. Ali ima tu prostora za neku slicnu kombinaciju.

znakovito je da su najveci pojedinacni dionicari iskrcali i zaustavili iskrcaj na tocno 1.725.000 dionica.
sprema li se neka transakcija? 🙂

http://zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/RIVP_stjecanje_otpustanje_2016__1272016122233.pdf
ž.kukurin 33 tisuće i nešto po 25,25 kupio
tko prodaje

7.
BAKIĆ NENAD (13987237540)
1.725.000 1,37 Osnovni račun
8.
BILBIJA IGOR (85341849685)
1.725.000 1,37 Osnovni račun

neka dogovorna ekonomija?

7 i 8 će zamijeniti dionice :).

7 i 8 će zamijeniti dionice :).

Zamijeniti za što???

Međusobno. Tako da ako nastavi rasti kada prodaju će morati platiti porez, jer je svima najmilije plaćati porez 🙂

Tko izgubi dobitak dobije gubitak

New Report

Close