Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,24 | 61.758 | 11,792 | 5,22 | 5,26 | 0,77% |
Zanimljivo kako se na pozitivne vijesti stišću palčevi za dolje. Bit će svi prodali pa sad nadaju da ce pasti 😀
A o povećanju plaća radnicima, nema linka?
1. HMST-R-A 0. 5. VALAMAR RIVIERA D.D. 5.632 295,00 05.04.16 1,66 1,09%
2. INGR-R-A 3. 3. VALAMAR RIVIERA D.D. 516.658 2,71 06.04.16 1,40 3,81%
3. KOEI-R-A 9. 9. VALAMAR RIVIERA D.D. 39.791 634,99 06.04.16 25,27 1,55%
UKUPNO 28,33
Jel to Valamar ovih dana uređivao nešto svoju stranicu? Tražim obrazac za skupštinu na njihovoj stranici i ne mogu ga naći, jel mi može netko poslat link? Znam, da ima na stranici udruge RIVP, ali ne shvaćam zašto nema kod Valamara. Hvala
Malo im je neorganizirana stranica. Treba na ostale objave i onda otići na 2016. Link na pravu stranicu je:
http://www.valamar-riviera.com/prva.aspx?stranica=45&pid=4&y=2016
EPIC je dao protuprijedlog isplate dividende za isplatu u dionicama. Hoće li to proći? Koliko ljudi će to iskoristiti? Ja ću recimo iskoristiti opciju ako prođe. Kako ide porezni tretman takvih isplata?
EPIC je dao protuprijedlog isplate dividende za isplatu u dionicama. Hoće li to proći? Koliko ljudi će to iskoristiti? Ja ću recimo iskoristiti opciju ako prođe. Kako ide porezni tretman takvih isplata?
Porezni tretman bi trebao biti isti za isplatu u naravi i u novcu. Dakle oni će vjerojatno za one koji prihvate tu opciju uplatiti iznos poreza, jednako kao kada bi isplata bila u novcu. Zato i umanjuju iznos za porez prije nego što podijele sa cijenom dionice.
može link gdje je to objavljeno?