Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
RIVP | 5,25 | 77.060 | 14,678 | 5,24 | 5,26 | 1,15% |
Ajde molim te objasni mi kakve veze ovo ima sa Rivp i njenim poslovanjem i dobiti !?
Kako oni računaju EBITDA? Na moje dionice im je trenutna trailing EBITDA 466,23 mil. kn. Uprava je sad povećala svoje očekivanje na 420-425 mil. kn, što je lošije od trenutnog pokazatelja?
Valamar Riviera: Prihodi 1,3 milijarde kuna, povećani 18 posto
ovo vrijedi duplo od sadašnje cijene a tek je počelo ulaganje u kampove i podiže se kvaliteta kampova na 5*
“BELLA VISTA PREMIUM VILLAGE”
Nova ulaganja: Kamp “Krk” uskoro prvi na Jadranu s pet zvjezdica
Objavljeno: 28. siječnja 2016. u 22:15
Valamar Riviera: Prihodi 1,3 milijarde kuna, povećani 18 posto
ovo vrijedi duplo od sadašnje cijene a tek je počelo ulaganje u kampove i podiže se kvaliteta kampova na 5*
nema što , cijena se drži zbilja majstorski na ovim razinama . po meni, ne vrijedi duplo, ali gledajući brojke, 30 kn je definitivno fair cijena za ovu dionicu ; trenutno jedna od najsigurnijih i najboljih investicija na zse.
eto, volio bih da me netko demantira ako griješim .
valamar ovdje nije uključen zbog promjena u financijskom poslovanju
http://www.seebiz.eu/ht-ledo-i-adris-s-najvise-gotovine/ar-128997/
pa naravno da sada valamar ne vrijedi duplo ali će vrijediti.kupujemo budučnost
ovo je tek početak
http://www.novilist.hr/Vijesti/Regija/Otoci/Nova-ulaganja-Kamp-Krk-uskoro-prvi-na-Jadranu-s-pet-zvjezdica
što možemo burza je u komi pa s njom i cijene perjanica
i dalje se štopa, kako cobex pada, vjerojatno će i prema dolje.jako me interesira ovaj novi fi , ovo bi trebalo (po svim prognozama )jako potegnuti prema gore , ovo naglašavam , jer zbilja nema firmi na zse koje ovako odlično rade .
a sad, zse ko zse.
Trebalo je i na proslom rekordnom FI potegnuti prema gore, a onda je palo prema dolje…
Kako vam ne dojadi prognozirati, na ovoj nelogicnoj burzi, gdje ste u pravu svaki 10.put?
kolega , ovo nije prognoza, ovo su činjenice, a to je velika razlika u terminologiji jedno od drugoga . a već sam rekao, zse ko zse.
kolega , ovo nije prognoza, ovo su činjenice, a to je velika razlika u terminologiji jedno od drugoga . a već sam rekao, zse ko zse.
što su činjenice? da će potegnuti jako prema gore?